„N-am să permit nimănui să mă jignească doar pentru că sunt persoană publică. Și eu sunt om, și eu am sentimente, și eu mă supăr.” Gabriela Cristea a vorbit despre comentariile negative

„N-am să permit nimănui să mă jignească doar pentru că sunt persoană publică. Și eu sunt om, și eu am sentimente, și eu mă supăr.” Gabriela Cristea a vorbit despre comentariile negative
„N-am să permit nimănui să mă jignească doar pentru că sunt persoană publică. Și eu sunt om, și eu am sentimente, și eu mă supăr.” Gabriela Cristea a vorbit despre comentariile negative

Gabriela Cristea s-a săturat de comentariile negative pe care le primește în mediul online.

Gabriela Cristea este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online. Vedeta postează zilnic poze și filmulețe cu activitățile sale zilnice, împărtășind cu urmăritorii săi momente din viața de zi cu zi, alături de soțul și fetițele sale, dar și idei de rețete ale diferitelor preparate pe care le gătește pentru familia sa.

Gabriela Cristea s-a săturat de comentariile negative din mediul online

Citește și: „Nu e mare filozofie, doar răbdare să aveți, căci în rest ciorba se face singură.” Rețeta de ciorbă de burtă a Gabrielei Cristea! Prezentatoarea TV și-a dezvăluit secretele culinare

Gabriela Cristea s-a săturat de comentariile negative din mediul online
Gabriela Cristea [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Fără copii și fără Gabriela. Puteți să mă judecați cum vreți voi, dar nu dați cu pietre, știu că pare așa dubios.” Tavi Clonda, singur la Barcelona! De ce a luat artistul această decizie?

În ciuda faptului că sunt multe persoane care îi apreciază activitatea, vedeta se confruntă adesea cu un val de ură în mediul online, generat de persoanele care o urmăresc și o critică în mod constant.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sătulă de toate aceste comentarii negative și jigniri, soția lui Tavi Clonda a luat atitudine și a făcut un video pe pagina sa personală de Facebook adresat tuturor celor care o critică.

Știți foarte bine că fac un daily vlog și încerc să vă prezint lucrurile frumoase, dar și pe unele mai puțin frumoase din viața mea. Am încercat întotdeauna cu sinceritate și cu deschidere, să vă spun exact ce simt și cum simt. Asta, însă, nu înseamnă că mi-a adus doar laude, ci și foarte multe critici. Nu mă deranjează nici unele și nici altele, atâta timp cât sunt argumente și pentru unele și pentru altele.

Atunci, însă, când vine vorba de jignit, mă deranjează foarte tare. Ceea ce pot să vă spun este că în ciuda faptului că eu muncesc și încerc să fac lucruri, sunt deseori jignită. Știu că se vor găsi tot felul de „deștepți” care să spună „Păi și atunci de ce continui și de ce faci toate lucrurile astea?”. Pentru că trebuie să perseverăm. Nu înseamnă că dacă cineva vine și spune „Nu faci bine un lucru pentru că așa spun eu”, înseamnă că așa este și că noi ceilalți trebuie să ne oprim.
Nu, trebuie să perseverăm, pentru că evoluția înseamnă să perseverezi.

Au fost multe momente în care m-am întrebat de ce suntem atât de răi și de ce avem tendința de a-i judeca pe alții, fără ca măcar o secundă să ne fi aflat în papucii acelei persoane. Cineva mi-a zis într-o zi „Arăți ca o balenă”. Asta este la ordinea zilei, nici măcar nu mă mai afectează.

Am fost curioasă să văd cine își permite chestia asta și m-am dus pe pagina de Facebook a acelei persoane și era o doamnă supraponderală. Cu toate astea, și-a permis să spună acele lucruri despre mine.

Aud deseori „Dar de ce apari nemachiată?”. Pentru că eu încerc să promovez normalitatea. Normalitatea unei femei nu înseamnă că atunci când se trezește, sare în papuci, se duce la baie și își pune o tonă de maclavais pe față.

În zilele în care nu merg la emisiune, nu mă machiez. Am nevoie să fiu normală și naturală, așa cum sunt. Lucrurile astea ar trebui promovate, nu maclavaisul.

(...) N-am scris nicăieri și n-am spus niciodată că rețetele pe care le fac eu sunt ca la carte. Nu, sunt rețete pe care așa le fac eu. Și de la mine se pot fura rețete, trebuie doar să aveți ochii deschiși.

Citește și: Cât costă o noapte de cazare la mare de la 1 iunie! Prețurile în Mamaia ajung la 750 de lei pe noapte- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

Mă mai amuză, de asemenea, cei care spun „Dacă deschid Facebook-ul, dau doar de tine”. E simplu, există un buton cu care poți să mă blochezi. În felul acesta, nu mai dai de mine și nici eu nu mai dau de tine.

(...) N-am să permit nimănui să intre peste mine în casă, fie că este vorba de casa mea personală sau de rețelele de socializare, și să mă jignească doar pentru că sunt persoană publică. Și eu sunt om, și eu am sentimente, și eu mă supăr.

La final, pentru toate perfectele, vă spun doar atât: Vă dau papucii mei sau pantofii mei, ca măcar o zi să stați în ei și după aceea să comentați. Nimeni niciodată nu a fost acolo și nu a știut cum mi-am luat deciziile, ce am făcut și cum am făcut. ”, a transmis Gabriela Cristea pe pagina sa de Facebook.

Gabriela Cristea s-a săturat de comentariile negative din mediul online
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

„A greșit foarte mult. Irina Loghin este o mare cântăreață. Plânge, urlă lumea după ea!” Saveta Bogdan reacționează, după ce Irina Loghin a fost întreruptă în timpul concertului

Loredana Groza, apariție ȘOC! GOALĂ la 53 de ani. Imaginile au scăpat pe net, fanii sunt în delir

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

Cum au fost întâmpinați fiii vrăjitoarei Sidonia după ce au ieșit din închisoare. Autorii crimei din Padina, așteptați cu muzică și șampanie

Sonia a pierit fulgerător, chiar în Săptămâna Mare! Avea doar 19 ani

Război în casa fetelor! Un alt mesaj postat de Roberta a iscat haosul! Julia o acuză pe colega ei că a publicat intenționat mesajul! Iată cum a reacționat Sebastian

Subiectele la Evaluare Națională 2024 clasa a 2-a pentru Română citit


Cookies