myFragrance.ro introduce gama cosmeticelor revolutionare Bakel

myFragrance.ro introduce gama cosmeticelor revolutionare Bakel
myFragrance.ro introduce gama cosmeticelor revolutionare Bakel

Ritualurile de ingrijire a pielii au construit o adevarata industrie, in care brand-urile de nisa surprind de fiecare data prin inovatia tehnologica si puterea de a se adapta rapid noilor tendinte, dar si nevoilor individuale.

 

Traim intr-o lume dinamica, in continua schimbare, motiv pentru care timpul dedicat acestui ritual de ingrijire se diminueaza treptat, iar femeile au nevoie de produse care actioneaza direct la problema identificata, generand un rezultat de calitate. Boutique-ul online myFragrance.ro aduce, in exclusivitate pentru Romania, brandul Bakel, o selectie de cosmetice de top, ce au la baza doar ingrediente active, obtinute din cele mai rafinate substante medicinale.
Bakel- zero substante nefolositoare, 100% ingrediente active
Bakel a marcat unul dintre momentele ce au revolutionat industria cosmeticelor, tocmai
prin ideea ce a dus la aparitia brand-ului, si anume o formula bazata exclusiv pe substante a caror eficienta a fost testata clinic, fara conservanti, fara emulsii, fara coloranti, parfumuri, dar, mai ales, fara derivate din petrol, altfel spus „Zero substante nefolositoare, 100% ingrediente active”.
Cosmeticele Bakel sunt recunoscute la nivel mondial prin faptul ca resping orice compromis in ceea ce priveste puritatea produselor.
De aici si avantajele unice ale produselor Bakel, respectiv imbunatatirea absorbtiei, sporirea eficientei, calitatea materialelor de baza, riscurile minime alergenice, eficienta dovedita, garantia absoluta, recomandare medicala si unicitatea produselor.
In boutique-ul online myFragrance.ro sunt disponibile toate produsele de ingrijire a pielii din gama Bakel:
▪ Demachiant de fata si ochi: Pure Act Oil Step 1, Hydra Gel Step 2, Equi Gel Step 2
▪ Seruri: Q10-B5, Jaluronic, Vitea, Malic, Lactobionic, Collagen, P-Lipic
▪ Creme: Nutrifill, Oxyregen
Crème ochi: Cool Eyes
▪ Tratamente corporale: Efabody, Jalbody
▪ Masca: Pure Peel

Traim intr-o lume dinamica, in continua schimbare, motiv pentru care timpul dedicat acestui ritual de ingrijire se diminueaza treptat, iar femeile au nevoie de produse care actioneaza direct la problema identificata, generand un rezultat de calitate. Boutique-ul online myFragrance.ro aduce, in exclusivitate pentru Romania, brandul Bakel, o selectie de cosmetice de top, ce au la baza doar ingrediente active, obtinute din cele mai rafinate substante medicinale.Bakel- zero substante nefolositoare, 100% ingrediente active

Bakel a marcat unul dintre momentele ce au revolutionat industria cosmeticelor, tocmai prin ideea ce a dus la aparitia brand-ului, si anume o formula bazata exclusiv pe substante a caror eficienta a fost testata clinic, fara conservanti, fara emulsii, fara coloranti, parfumuri, dar, mai ales, fara derivate din petrol, altfel spus „ Zero substante nefolositoare, 100% ingrediente active ”.


Cosmeticele Bakel sunt recunoscute la nivel mondial prin faptul ca resping orice compromis in ceea ce priveste puritatea produselor. De aici si avantajele unice ale produselor Bakel, respectiv imbunatatirea absorbtiei, sporirea eficientei, calitatea materialelor de baza, riscurile minime alergenice, eficienta dovedita, garantia absoluta, recomandare medicala si unicitatea produselor.

In boutique-ul online myFragrance.ro sunt disponibile toate produsele de ingrijire a pielii din gama Bakel:

▪ Demachiant de fata si ochi: Pure Act Oil Step 1, Hydra Gel Step 2, Equi Gel Step 2
▪ Seruri: Q10-B5, Jaluronic, Vitea, Malic, Lactobionic, Collagen,
P-Lipic
▪ Creme: Nutrifill, Oxyregen
▪ Crème ochi: Cool Eyes
▪ Tratamente corporale: Efabody, Jalbody
▪ Masca: Pure Peel

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Oana Lis, dezvăluiri dureroase despre părinții săi: „Mama m-a abandonat. La noi era o familie tradițională. Femeia tăcea din gură. Dacă nu tăcea din gură, era posibil să ia bătaie.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Cine este atacatorul lui Donald Trump. Fostul președinte american a fost atins de un glonţ la urechea dreaptă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

Momentul când atacatorul lui Trump e ÎMPUȘCAT în cap de un lunetist


Cookies