Mutarea mobilierului cu ajutorul SprintMove – alege profesioniștii


mutarea mobilierului, sprintmove, firma mutare mobila, firma mutare mobila sprintmove, mutare mubila sprintmove

De foarte mulți ani piața firmelor de mutări mobilă din București s-a extins foarte mult, însă doar puține companii au reușit să își câștige succesul și feedback-ul pozitiv al clienților.

Concurența este cheia fiecărei afaceri în motivare, S printMove fiind una dintre puținele companii care au reușit să se ridice în topul preferințelor clienților, adăugând de fiecare dată mult profesionalism și promptitudine.

De-a lungul anilor a ocupat poziții de top printre multitudinea de firme de mutari din Bucuresti, reușind să se mențină în continuare pe același grafic de excelență.

Poziția de top în care au reușit să se claseze reprezintă una dintre principalele garanții pentru viitorii clienți, pe lângă serviciile de foarte bună calitate.

2007 a reprezentat unul dintre cei mai frumoși ani pentru piața firmelor de mutări din București, SprintMove făcându-și pentru prima dată apariția. Fiecare lucrare a reprezentat o motivare iar rezultatele sunt excepționale.

Transportul este o resursă foarte importantă pe piața economică, având ramificații în orice domeniu.

Munca depusă împreună cu orele de pregătire și certificările obținute sunt un bun indicator din punct de vedere al siguranței transportului. SprintMove le are pe toate, încă de la lansarea pe piața din România și până în prezent, compania a știut să își facă un renume în domeniul în care activează.

Pentru cei care caută o firma mutari Bucuresti care sa-i ajute cu:

  • - demontarea mobilei;
  • - împachetarea obiectelor fragile, grele sau voluminoase;
  • - transportul la noua locație în condiții de siguranță și intacte;
  • - urcarea tuturor pieselor în spațiul din noua locație;
  • - inclusiv montarea la loc a mobilierului, SprintMove, are la bază o "rețetă" unică, pe care o pun în practică de fiecare dată pentru a-și menține poziția de top. Colaborările de succes cu clienții reprezintă principala preocupare a celor din companie împreună cu siguranța mărfii și corectitudinea livratorilor. Întotdeauna au preferat să ridice ștacheta și să fie cu un pas peste concurență, factor ce a dus la mulțumirea clienților.

Livrările se desfășoară conform contractului și cerințelor clienților, garantând siguranța și integritatea bunurilor personale. Polița de asigurare de 100.000 de euro este unul dintre factorii cei mai importanți pentru care clienții stau de fiecare dată liniștiți în privința siguranței. Echipa specializată este instruită să ofere de fiecare dată serviciile de calitate pe care orice client și le dorește. Procedura de transport începe cu analiza prețului pentru client. Un membru din echipa de logistică va discuta cu clientul și va stabili în funcție de cantitatea de mobilier, bunurile personale pe care le are de mutat și distanță suma totală a lucrării.

Niciodată nu au fost prea scumpi pentru piața din România, având cele mai bune oferte.

Folia cu bule, folia din plastic, cutiile speciale și alte câteva elemente sunt folosite de fiecare dată pentru protejarea lucrurilor personale ale clienților. Totodată se ține cont ca mașinile care efectuează livrarea să fie în cea mai bună formă posibilă atât din punct de vedere tehnic cât și estetic:)

SprintMove deține o flotă întreagă de mașini foarte încăpătoare și adaptate în funcție de nevoile clienților. Experiența în logistică și sutele de colaborări au dus compania în topul preferințelor, reușind să își mențină poziția foarte mulți ani de acum încolo.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Keed a fost la un pas de eliminarea de la Chefi la Cuţite. Ce beneficii au ingredientele alese în prima proba a concurenților, pentru organismul tău

ȘOC! Andreea Mantea și fiul ei au fost BĂTUȚI! Detalii îngrozitoare

SOMITATE: Cine a fost Maria Tănase. Data nașterii, căsătorie, moarte

SOMITATE: Cine a fost Lady Diana, Prințesă de Wales. Data nașterii, căsătorie, copii, divorț, moarte

DESCOPERĂ: 4 reţete cu avocado pentru slăbit. Ce beneficii are acest fruct în diete şi nu numai

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost nominalizat la Survivor România pe 19 iunie 2021. Alege Punta Cana - destinația de vacanță!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri