„Mulțumesc Domnului că mi-a ascultat rugăciunile și, după șase luni de plâns, intru acum în casa mea.” Cum arată locuința din Dubai a lui Brigitte Pastramă

„Mulțumesc Domnului că mi-a ascultat rugăciunile și, după șase luni de plâns, intru acum în casa mea.” Cum arată locuința din Dubai a lui Brigitte Pastramă
„Mulțumesc Domnului că mi-a ascultat rugăciunile și, după șase luni de plâns, intru acum în casa mea.” Cum arată locuința din Dubai a lui Brigitte Pastramă

Brigitte Pastramă este foarte aproape de a se muta în casa pe care au cumpărat-o în Dubai cu suma de 400 000 de euro. Vila, amplasată într-o zonă centrală, este aproape de finalizare, iar Brigitte și soțul ei, Florin Pastramă, depun eforturi susținute pentru a-și realiza visul.

Lucrând din zori până în noapte, cuplul își dorește să vadă curând casa lor de vis gata și să se bucure de noua lor locuință.

Citește și: „A fost cel mai mare șoc al vieții mele, când mi-am găsit bărbatul iubit mort în pat” Brigitte Pastramă a vorbit cu durere în suflet despre momentul în care a rămas văduvă la doar 26 de ani

Cum arată locuința din Dubai a lui Brigitte Pastramă

La vârsta de 45 de ani, Brigitte Pastramă a hotărât să înceapă o nouă viață în Emiratele Arabe Unite. În luna noiembrie a anului trecut, ea și-a cumpărat o casă în Dubai cu suma de 400 000 de euro, achitând banii integral și a obținut rezidența acolo.

În prezent, locuința se apropie de finalizare, cu lucrările de finisaj în desfășurare, iar Brigitte și soțul ei, Florin Pastramă, depun eforturi susținute pentru a-și vedea vila complet terminată.

Muncind din zori până seara, cuplul își dorește să finalizeze cât mai curând noul lor cămin din Dubai.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

„Mulțumesc Domnului că mi-a ascultat rugăciunile și, după șase luni de plâns, intru acum în casa mea. E aproape gata! Mai este însă de lucru. Eu sunt ocupată cu renovarea de dimineața și până noaptea la ora 22, în fiecare zi.

După 10-15 august vin în România, sper să terminăm până atunci”, a declarat Bigitte Pastramă, în excusivitate pentru Click!

Noul cămin al familiei Pastramă din Dubai, în care se vor muta în curând, are două dormitoare și o locație centrală

Cu toate acestea, comparativ cu vila lor din România, este mai mică, dat fiind că prețurile imobiliare din Emirate sunt destul de ridicate.

Cu toate acestea, Brigitte și familia ei se bucură de această oportunitate de a începe o nouă etapă într-un loc atât de exotic și interesant ca Dubai.

Citește și: „Te dai leu când ești pisică!”. Scandal uriaș între Antoni și Bogdan! Aflați de la ce a pornit conflictul luni, 24 iunie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii- stirilekanald.ro

„Mi-am cumpărat casa acolo în noiembrie, anul trecut, de la un proprietar, doar că este o comunitate nouă. E foarte centrală casa, nu este foarte mare, dar nu terminaseră branșamentul la utilități și ne-au tot ținut câteva luni în hand-over. Am puțin 200 de metri de curte, am doar două dormitoare, un living și trei băi. Nu e o casă mare, e o casă mică, că nu ne-am permis mai mult.

Casa din Pipera este mult mai mare, are și piscină”, ne-a mai spus Brigitte. Am strat trei luni la un hotelapart, apoi la Adress la Mall Dubai, acum stăm la o rezidență mai mare cu două camere. Chiriile sunt foarte scumpe acolo, merită să-ți iei casa și masină. Tot ce e accesibil turiștilor e scump, dar în momentul în care ești rezident acolo, viața devine foarte ieftină. Eu mi-am dorit ca să am o casă în care să pot să o supraveghez pe Sara.
Ea face școală acolo a intrat la două licee foarte bune, o școală a viitorului, fac eși robotică”,
a mai spus vedeta.

Citește și: „Am luat acasă lumânarea de la spital.” Raluca Podea a vorbit despre tatăl său, la un an după ce acesta a decedatCitește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

„Am luat acasă lumânarea de la spital.” Raluca Podea a vorbit despre tatăl său, la un an după ce acesta a decedat

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Claudia Iosif surprinde pe toată lumea după ce s-a afișat alături de un milionar controversat

Adela Popescu, dezvăluiri emoționante despre relația cu Radu Vâlcan: „Tot timpul am simțit că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui.”

Andreea Mantea aruncă bomba în „Casa iubirii”! „Din nou aflăm lucruri în online despre concurenții noștri”. Aflați despre cine este vorba în episodul de duminică, 23 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies