Motivul pentru care Sofia Vicoveanca nu merge la biserică în zilele de sărbătoare. „Nu pot veni la biserică că vedeți ce se întâmplă”

Motivul pentru care Sofia Vicoveanca nu merge la biserică în zilele de sărbătoare.  „Nu pot veni la biserică că vedeți ce se întâmplă”
Motivul pentru care Sofia Vicoveanca nu merge la biserică în zilele de sărbătoare. „Nu pot veni la biserică că vedeți ce se întâmplă”

Sofia Vicoveanca a dezvăluit motivul pentru care nu merge des la biserică.

Sofia Vicoveanca, îndrăgita artistă de muzică populară din zona Bucovinei, cu o lungă  carieră în lumea folclorului, a dezvăluit, în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici, motivul pentru care nu poate merge la biserică în zilele aglomerate. De foarte multe ori oamenii i-au cerut să facă poze lângă icoane, iar artista a mărturisit că în momentul în care a pășit în locașul sfânt își dorește să-și găsească liniștea și să-și pună sufletul pe palmă.

Nu vrea să meargă la biserică de fală, așa că preferă să aleagă zilele în care bisericile sunt goale.  „Vor poze să facem lângă icoană. Eu aici vin să-mi pun sufletul în palme, nu să fac poze. I-am spus duhovnicului meu „Nu pot veni la biserică că vedeți ce se întâmplă”. Și m-a înțeles. Colțul contează unde ești, dacă îți pui sufletul în palme și îl dăruiești. Pot să mă duc când nu e lume, că bisericile sunt deschise, iar noi avem plin de biserici și mănăstiri.
Nu trebuie să fac fală. Îmi caut liniștea. Păi de ce mă duc? Nu să caut liniștea? Uneori nu e bine să fii atât de cunoscut. Am mai spus și repet.”
, a povestit Sofia Vicoveanca.

Cum alungă Sofia Vicoveanca momentele de singurătate din viața ei

Citește și: Sofia Vicoveanca, dezvăluiri dureroase despre perioada în care tatăl său a rămas prizonier la ruși: „M-a găsit școlăriță. Nu mai știam dacă tatăl meu mai trăiește.”

Sofia Vicoveanca
Sofia Vicoveanca[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Sofia Vicoveanca, mărturisiri emoționante despre soțul său! De ce nu s-a recăsătorit artista după decesul bărbatului: „Avea un fel de a fi, își lăsa umărul să-mi pun sufletul să plângă.”

Sofia Vicoveanca a povestit, în urmă cu un an, în cadrul emisiunii Vocea Generației, despre singurătate și despre cum încearcă de 22 de ani să alunge toate stările și gândurile amare care îi

întunecă viața. Artistă are numeroase ghivece cu flori de care se îngrijește și încearcă de zi cu zi să stea departe de gândurile care îi vin. „Singurătatea nu-i ușoară. Sunt de 22 de ani singură. Dar nu sunt singură. Am vreo 30 de ghivece de flori, îmi găsesc de lucru. Se mai întâmplă să mai sune un telefon câteodată. Eu stau la etajul 2. Dacă ieri am spălat geamurile, azi mă apuc să le spăl din nou.
Și trebuie să mă concentrez la ceea ce fac. Că de la etajul 2, te-ai dus. Încerc singură să alung  neplăcerile, durerile și gândurile amare.”,
a spus Sofia Vicoveanca.

Citește și: Roberta își dorește să părăsească Casa iubirii! Concurenții o pun la zid: "Un bărbat serios nu caută așa ceva la o fată!"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Sofia Vicoveanca
Sofia Vicoveanca[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

„M-ar bate Dumnezeu să intervin la chipul meu!” Sofia Vicoveanca refuză să apeleze la intervenții estetice. Cum reușește artista să aibă un ten de invidiat, la 82 de ani?

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies