Monica Davidescu, despre despărțirea dintre Andreea Bălan și George Burcea


Monica Davidescu și Aurelian Temișan au încercat să-i împace pe Andreea Bălan și George Burcea. Ce spune actrița?


In articol:

Chiar dacă Monica Davidescu și Aurelian Temișan s-au ferit să vorbească despre divorțul Andreei Bălan de George Burcea, acum actrița spune că a încercat să-i împace pe cei doi.

Monica Davidescu, despre despărțirea dintre Andreea Bălan și George Burcea

Monica Davidescu se întreabă dacă nu cumva ar fi trebui să facă mai mult pentru a le salva căsnicia finilor ei, Andreea Bălan și George Burcea.

„Când am înţeles că finii noştri au apucat pe o anumită pantă am încercat, cum am ştiut noi mai bine, eu şi Aurelian, să aplanăm conflictele.

Citeste si: Andrei Ștefănescu, pregătit pentru o a treia căsnicie

monica davidescu
Monica Davidescu și Aurelian Temișan au fost nașii de cununie al cuplului Andreea Bălan și George Burcea[Sursa foto: Instagram Monica Davidescu]

Din păcate, nu a fost posibil, fiindcă au ţinut la convingerile lor, iar rezultatul e cel cunoscut şi azi, o separare a celor doi.

 Nu poţi decât să regreţi și să te întrebi dacă nu cumva ai fi putut face mai mult decât ai făcut!, a mai precizat cunoscuta actriţă”, a mărturisit Monica Davidescu.

Monica Davidescu nu se simte extrem de bine fiindcă nu a reușit să-i țină pe cei doi mai mult timp împreună, însă recunoaște că amândoi sunt maturi și probabil știu mai bine ce le trebuie în viața lor.

Citeste si: Nadia și Cristian Comănici de la Puterea Dragostei s-au despărțit: "Consider că ne-am grăbit"

“În martie, anul trecut, am decis împreună cu Aurelian Temişan, soţul meu, şi cu Ovidiu Cuncea, colegul meu de la Teatrul Naţional, să punem în scenă o piesă de teatru, care avea să ne schimbe puţin optica asupra vieţii.

Piesa se numeşte şi a avut premiera exact un an mai târziu, în martie 2021, din motive uşor de intuit”, a spus Monica Davidescu.

monica davidescu despre andreea balan
Monica Davidescu spune că a încercat să-i împace pe Andreea Bălan și George Burcea[Sursa foto: Instagram Monica Davidescu]

„Anul pandemiei ne-a adus la pachet şi povestea asta a numărului crescut de divorţuri. Aşa se face că am început să ne inspirăm, chiar fără să vrem, din realitatea imediată”, a continuat actrița.

George Burcea este acum într-o relație serioasă cu Vivivan Sposub și este posibil ca cei doi să devină părinți în curând.


Abonează-te pe

Citește și:

Aya și Andrei de la Puterea Dragostei s-au despărțit definitiv!

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

Gabriela Cristoiu, despărțire definitivă de iubitul care a bătut-o: „M-a mai căutat”

Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei s-au împăcat şi radiază de fericire! "Te ador"

Maria Chițu de la Survivor România, în atenția presei din Grecia. Cum a impresionat Maria Chițu concurenții eleni în Republica Dominicană

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este chef SORIN BONTEA. Biografie: data nașterii, studii, căsătorie, copii

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri