Mona și-a făcut apariția la "Puterea dragostei"! "Sunt ca șarpele!"


Apariția unei foste concurente a făcut senzație în casa „Puterea Dragostei”.

Mădălina și George de la „Puterea Dragostei” au petrecut clipe de excepție la ultima lor întâlnire! Cel mai nou cuplu din casa „Puterea Dragostei” s-a răsfățat cu diverse delicatese și, mai mult, s-au bucurat de întâlnirea organizată în afara casei. Când părea că nimic nu poate să strice atmosfera, o intevenție neașteptată a dat peste cap întreaga zi a celor doi! Mona, fosta iubită a lui George, a avut o apariție live, iar fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” a dezvăluit detalii picante despre relația sa cu tânărul îndrăgostit de Mădălina.

Văzând cât de afectată este Mădălina George specifică: “Să între odată Mona în casă! ești pregătită dacă întră asta?! Dacă nu ești pregătită, mergem acasă!”, înțelegându-se că el o să aibă grijă de ea.

Mădălina: “Și eu o aștept! Mă jur! Să fiu făcută praf! Abia o aștept!.. sunt pregătită să fac box!”

Cristina Mihaela a lansat fereasta cu intervenția live a Monei  și a început să îi lanseze o serie de întrebări legate de venirea ei în casă.

Cu o nonșalanță aparte, Mona l-a scos din minți pe George prin afirrmatiile pe care le-a făcut.

Mădălina: “Mona plângea non-stop și se victimiza rău de tot! Să ne aducem aminte.”

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” și-a spus adevărata părere despre Cristina Mihaela! Cum a vorbit câștigătorul emisiunii despre prezentatoarea show-ului?

George: "Mona poate a plâns pentru copilul ei de acasă. Pe mine nu m-a iubit! (…) A fost iubita mea, iar eu nu îmi jignesc niciodată fostele. Cum nu am jignit-o înainte, nu o s-o jignesc nici dacă va veni în această casă, indiferent de ce va face sau nu va face în această casă!Înainte când erai în casă te dădeai victimă. Tu ești ca șarpele!”

Mona: "Da, sunt ca șarpele!"

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, anunț emoționant: „Cea mai mare bucurie a mea...”

Mona a ținut să precizeze ce se va întâmplă la intrarea ei în casă Puterea dragostei: “În momentul în care voi întra în casă tot într-o competitie o să fiți! Când eram în casă toate eram cele mai bune prietene și era numai soare! Când am plecat de acolo ați început să aruncați cu noroi. ..Acum sunteți doar cu Mădălina! Doar Mădălina are dreptate, eu nu..”

Vizibil supărată de atitudinea fetelor din casă, Mona a ținut să le certe pe câteva dintre ele, acuzându-le că și-au schimbat atitudinea după ce aceasta a părăsit casa Puterea dragostei.


Abonează-te pe

Citește și:

Care sunt prețurile în stațiunea Mamaia. Cât plătesc turiștii pentru un șezlong și pentru mâncare

Dezvăluiri în premieră! Cu cine se iubește Cătălin Botezatu în secret

3 hobby-uri pe care poți să le încerci pe timpul verii

„Am fost privilegiată” Cum a fost ajutată Iulia Vântur de Salman Khan

„A fost o adevărată surpriză” Ionuț Dolănescu a povestit ce a făcut Maria Ciobanu

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
De ce se electrizează părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri