Mona de la Puterea dragostei, noi dezvăluiri despre despărțirea de Cristian Jitaru: „I-am zis că mi-e dor de el...”


Mona Stoian a vorbit despre separarea de cel care i-a fost alături timp bine de 10 luni de zile!


In articol:

După ce au fost împreună mai bine de 10 luni de zile, Cristian Jitaru și Mona au decis să pună capăt relației. Foștii concurenți de la Puterea dragostei au mai trecut printr-o despărțire în această vară, dar atunci și-au mai dat o șansă, iar lucrurile păreau că merg din ce în ce mai bine între ei, însă nu a fost deloc așa.

Recent, tânărul a anunțat că nu mai este într-o relație, iar motivul despărțirii i-a uimit pe fanii acestuia. El a mărturisit că neînțelegerile dintre ei au pornit după ce Mona i-a lăsat numărul de telefon unui băiat străin, în timpul unor filmări. 

Citeste si: Anda Adam pleacă de la „Bravo, ai stil!”? Ce s-a întâmplat după replicile acide cu Nicoleta Dragne: „Eu plec acasă singură”

Mona, noi dezvăluiri despre despărțirea de Cristian Jitaru

Mona, noi dezvăluiri despre despărțirea de Cristian Jitaru

[Sursa foto: Instagram]

Mona Stoian, despre despărțirea de Cristian Jitaru

La rândul ei, bruneta a venit în platoul unei emisiuni televizate unde a făcut noi dezvăluiri despre despărțire. Ea spune că lucrurile nu mai mergeau oricum la fel de bine ca înainte și, cu toate că ea a fost cea care i-a dat prima mesaj după tot ce s-a întâmplat, situația nu s-a schimbat.

„Am realizat că lucrurile nu mai funcționează între noi sau noi nu mai funcționăm, am realizat că lucrurile nu mai sunt atât de wow. A urmat două zile în care nu am vorbit absolut deloc, i-am dat un mesaj în care i-am zis că dacă eu nu-ți scriu, tu nu mă cauți”, a declarat Mona.

Citeste si: Otniela a părăsit „Bravo, ai stil! Celebrities” din cauza unor probleme personale! Cine a venit în locul acesteia

Mona, noi dezvăluiri despre despărțirea de Cristian Jitaru

Mona, noi dezvăluiri despre despărțirea de Cristian Jitaru

[Sursa foto: Instagram]

Mai mult decât atât, Mona Stoian spune că a încercat să-i explice lui Cristian Jitaru ce nu mai funcționează în relație și motivele pentru care nu mai pot continua. Cu toate că ea a fost prima care și-a dorit separarea, tânăra mărturisește că i-a dat un mesaj acestuia în care i-a spus că îi este dor de el, dar nu a primit răspunsul la care se aștepta.

„El m-a sunat am ieșit la poartă, mi-a zis că are un tablou pentru mine, i-am zis ulterior că trebuie să vorbim că nu mai funcționam ca la început, că lucrurile nu mai sunt așa, niciodată nu i-am spus că nu-l mai iubesc, de aici a pornit toată chestia,  i-am mai dat un mesaj acum câteva zile în care i-am zis că mi-e dor de el, dar el mi-a răspuns cu altceva, mi-a trimis un screen dintr-o conversație cu altcineva, iar de atunci n-am mai vorbit”,  a mai spus Mona de la Puterea dragostei.


Abonează-te pe

Citește și:

Amanda Knox și-a mințit urmăritorii timp de câteva luni cum că ar fi încă însărcinată

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

Jador, adevăratul motiv pentru care nu a venit la botezul organizat de Culiță Sterp: „Am văzut foarte multe bârfe...”

Alexandra Chitoșcă, prima reacție la zvonurile apărute referitoare despre ea și Zanni

CITEȘTE: Cu ce se scot PETELE de pe HAINE ALBE

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

CITEȘTE: Cum se scot petele de CAFEA de pe hainele preferate

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri