Misha Miller, povești inedite la "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat"

Misha Miller, povești inedite la

Legătura dintre un basm moldovenesc și una dintre cele mai delicioase prăjituri - Cușma lui Guguță

Misha Miller a fost invitata matinalilor Cosmin Cernat și Greeg, în această dimineață, la "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat", emisiunea difuzată de la ora 7:00, simultan la Radio Impuls și Kanal D2.             

              Prezență fresh pe scenă artistică românească, Misha Miller și-a făcut debutul pe piața muzicală autohtonă acum cinci ani şi locuiește de 10 ani în țara noastră. A urmat cursurile Facultății de Științe Politice și a celei de Finanțe Bănci din Iași, dar pasiunea pentru muzică a fost mai puternică.

Mereu susținută de familie, artista spune că are o relație cu totul specială cu sora ei.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citește și: Cauza morții Laurei Roşca, tânăra găsită moartă pe o plajă din Mamaia- radioimpuls.ro

           "Eu am crescut-o practic. Părinții atunci erau ocupați cu un nou job, o nouă afacere pe care o deschideau;  veneau în fiecare seară la 10.00, 11.00 și, practic, până atunci stăteam eu cu ea. O plimbam, o schimbam. Eu și mi-am dorit întotdeauna să am o surioară. Până și acum ai mei găsesc prin carnețelele mele, prin agendele mele că cea mai mare dorință a mea era să am o surioară",  a povestit frumoasa artistă.

          Frumoasa basarabeancă le-a mărturisit celor doi prezentatori că îi place să gătească, chiar dacă nu are foarte mult timp liber, și le-a împărtășit rețeta unuia dintre cele mai cunoscute deserturi moldovenești...."Cușma lui Guguță".

           "Sunt niște clătite cu niște vișine, în sucul lor, vișine naturale.(...) Guguță este un personaj din poveștile moldovenești. De acolo vine Guguță (n.r.- denumirea desertului)",  a dezvăluit Misha Miller despre sursa numelui inedit al acestui deșert.

          Emisiunea "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat" poate fi urmărită  în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 7:00, simultan pe Radio Impuls și Kanal D2.Citește și:

Trenduri în Modă toamna aceasta: Ce haine sunt la modă

Tendințe în Coafuri pentru toamna aceasta: tunsori la modă

ego.ro Ce trebuie să adaugi neapărat în butoiul cu murături. Ingredientul special care le dă savoare

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Cine este românul care a câștigat „America's Got Talent” și premiul de 1 milion de dolari

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Care a fost cea mai mare dorință a lui Alexandru Arșinel, înainte să moară: „Era necăjit”. Ce l-a rugat regretatul actor pe Dan Negru

stirilekanald.ro O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului


Parteneri
Cookies