Misha Miller, povești inedite la "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat"

Misha Miller, povești inedite la
Misha Miller, povești inedite la "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat"

Legătura dintre un basm moldovenesc și una dintre cele mai delicioase prăjituri - Cușma lui Guguță

Misha Miller a fost invitata matinalilor Cosmin Cernat și Greeg, în această dimineață, la "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat", emisiunea difuzată de la ora 7:00, simultan la Radio Impuls și Kanal D2.             

              Prezență fresh pe scenă artistică românească, Misha Miller și-a făcut debutul pe piața muzicală autohtonă acum cinci ani şi locuiește de 10 ani în țara noastră. A urmat cursurile Facultății de Științe Politice și a celei de Finanțe Bănci din Iași, dar pasiunea pentru muzică a fost mai puternică.

Mereu susținută de familie, artista spune că are o relație cu totul specială cu sora ei.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

           "Eu am crescut-o practic. Părinții atunci erau ocupați cu un nou job, o nouă afacere pe care o deschideau;  veneau în fiecare seară la 10.00, 11.00 și, practic, până atunci stăteam eu cu ea.

O plimbam, o schimbam. Eu și mi-am dorit întotdeauna să am o surioară. Până și acum ai mei găsesc prin carnețelele mele, prin agendele mele că cea mai mare dorință a mea era să am o surioară",  a povestit frumoasa artistă.

          Frumoasa basarabeancă le-a mărturisit celor doi prezentatori că îi place să gătească, chiar dacă nu are foarte mult timp liber, și le-a împărtășit rețeta unuia dintre cele mai cunoscute deserturi moldovenești...."Cușma

lui Guguță".

           "Sunt niște clătite cu niște vișine, în sucul lor, vișine naturale.(...) Guguță este un personaj din poveștile moldovenești. De acolo vine Guguță (n.r.- denumirea desertului)",  a dezvăluit Misha Miller despre sursa numelui inedit al acestui deșert.

          Emisiunea "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat" poate fi urmărită  în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 7:00, simultan pe Radio Impuls și Kanal D2.Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Horoscop 21 mai 2024. O zodie va începe să facă noi activități care să îi pună în valoare

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

De ce s-a prăbușit, de fapt, elicopterul în care se afla președintele Iranului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies