Mirela Vaida, nemachiată! Aşa arată chipul natural al vedetei de 37 de ani!


Mirela Vaida, nemachiată! Aşa arată chipul natural al vedetei de 37 de ani pe care ai văzut-o, până acum, doar fardată profesional!


In articol:

Mirela Vaida este o vedetă pe care ai ocazia foarte rar să o surprinzi altfel decât aranjată până la ultimul fir de păr. În ultima vreme însă, protagonista noastră s-a raliat curentului divelor mioritice care aleg să le arate fanilor chipul lor natural, fară niciun pic de machiaj pe el.

Mirela Vaida nemachiată! Vedeta nu şi-a făcut nicio intervenţie estetică la nivelul feţei!

La vârsta de 37 de ani, prezentatoarea tv se poate lauda cu o piele facială foarte frumoasă, fără riduri, impurităţi şi alte semne inestetice. În plus, trebuie să menţionăm faptul că celebra blondă nu şi-a făcut nicio intervenţie estetică, deci face notă discordantă în breasla ei.

Citeste si: Mirela Vaida, intrebata daca e geloasa: "Nu exista pentru sotul meu o femeie mai buna decat mine"

Mirela Vaida a pozat dezbrăcată, în cadă

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite prezentatoare tv din România. Vedeta a fost întotdeauna discretă în ceea ce priveşte viaţa personală, nu a fost implicată în scandaluri şi a avut doar apariţii "cuminţi", atât pe micile ecrane cât şi la evenimentele mondene.

Ei bine, după ce a devenit mămică pentru a treia oară şi a slăbit în timp record, protagonista noastră şi-a alungat toate inhibiţiile şi s-a lăsat pozată într-o ipostază incendiară, în care nu te-ai fi aşteptat să o vezi vreodată.

Mai exact, frumoasa blondă s-a dezbrăcat de toate hainele, a intrat în cada ei plină cu spumă şi a stat în faţa aparatului de fotografiat în cea mai provocatoare poziţie.

După cum vedeţi, Mirela Vaida are cu ce să se mândrească. Prezentatoarea tv are forme de invidiat, o siluetă superbă şi, în plus, ştie să pozeze sexy, dar, paradoxal, decent în acelaşi timp, şi nu are niciun crâmpei de vulgaritate. La 37 de ani, vedeta este o femeie desăvârşită.

Citeste si: Mirela Vaida s-a lăsat pozată complet dezbrăcată! Vedeta şi-a alungat toate inhibiţiile!


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

VIDEO. Scandalul continuă. Margherita de la Clejani a lovit un copil. Totul a fost filmat

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri