Mirela Baniaș, însărcinată, s-a pozat la piscină cu burtica la vedere


Mirela Baniaș a devenit cunoscută datorită unei emisiuni tv, însă de atunci viața ei s-a schimbat complet. Acum, Mirela este căsătorită și în curând va deveni mamă.


In articol:

Viața Mirelei Baniaș s-a schimbat complet după ce s-a întors din show-ul de pe insula tentațiilor, deși acolo s-a despărțit de Ionuț Gojman, cel care-i fusese iubit. Acasă însă, Mirela s-a îndrăgostit din nou, s-a căsătorit și acum este însărcinată.

Deși burtica de gravidă este tot mai vizibilă, Mirela nu ezită să se pozeze sexy, la plajă, la piscină. Asta deși până în urmă cu câteva săptămâni, Mirela Baniaș evita să-și arate burtica de gravidă, și se poza mai mult din spate.

Citeste si: Ioana Ginghină a fost combinată cu un celebru prezentator de televiziune! S-a despărţit Gabriel Coveşeanu de Ginghină din cauza Andreei Marin?

Citeste si: SĂRBĂTOARE MARE astăzi! Cui trebuie să spui ”LA MULȚI ANI!”

Citeste si: Horoscop luni, 26 august. O zi plină de neprevăzut, lacrimi și zâmbete în același timp. Haos total!

Mirela Baniaș este însărcinată din nou

Mirela Baniaș s-a căsătorit în primăvara acestui an cu Florin Tecar, bărbatul cu care s-a cuplat la scurt timp după ce s-a întors de la show-ul de pe insula tentațiilor. La începutul anului, Mirela a rămas însărcinată, însă a pierdut sarcina. Nu a renunțat și câteva săptămâni mai târziu a rămas din nou gravidă, iar acum așteaptă cu nerăbdare să devină mamă. Totuși, până acum, Mirela Baniaș a evitat să-și arate burta de graviduță.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Anca Serea este însărcinată? Frumoasa brunetă își mai dorește copii!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri