Mircea Geoană, dezvăluiri despre boala care l-a schimbat radical


Au apărut de-a lungul timpului numeroase speculații în privința stării de sănătate a lui Mircea Geoană, după ultimele sale apariții în spațiul public. Secretarul general adjunct al NATO a slăbit destul de mult și a rămas fără podoaba capilară. Așadar, fostul lider PSD a vorbit despre problemele cu care se luptă în prezent!


In articol:

Mircea Geoană a discutat despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Fostul lider PSD a șocat o lume întreagă din cauza ultimelor sale apariții publice. Geoană a devenit vizibil mai slab, și a rămas fără păr în cap. Secretarul general adjunct al NATO a dezvăluit faptul că a întâmpinat niște probleme, însă a reușit să treacă cu bine peste ele.

„Sunt bine. Am avut o sperietură. Har Domnului și fiindcă am o genă bună, m-a ajutat să trec peste hop. Am avut o sperietură care a trecut. Ne uităm înainte”, a spus Mircea Geoană, în cadrul unei emisiuni.

Politicianul ar fi fost diagnosticat cu o boală dificilă. Mai apoi, ar fi urmat un tratament puternic care ar fi condus la schimbările fizice ale fostului președinte al social-democraților.

Geoană a avut o apariție de nerecunoscut, în momentul în care a participat la reuniunea NATO de la București, din luna noiembrie.

Citește și: Mircea Geoană, schimbat radical din cauza bolii! Ultimele imagini cu bărbatul sunt cutremurătoare. Ce a pățit secretarul adjunct al NATO?

Mircea Geoană, dezvăluiri despre boala care l-a schimbat radical

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: George Buhnici a fost arestat în Bulgaria. Cine l-a ajutat să fie eliberat

Mircea Geoană, retrospectiva anului 2022

Din cauza funcției pe care o ocupă în interiorul NATO, s-a discutat destul de mult despre viitorul politic al lui Geoană. Numele acestuia a fost chiar vehiculat când s-a vorbit despre alegerile prezidențiale din 2024. De asemenea, multe persoane consideră că el ar putea fi candidatul pe care PSD să îl susțină pentru funcția de președinte. Politicianul a preferat să nu comenteze încă posibilitatea de a candida la alegeri susținut de social-democrați. În ceea ce privește anul 2022, Geoană a menționat că „a fost unul diferit, plin de provocări, un an complicat și dur, pe care nu îl vom uita curând”, a transmis politicianul pe contul său de Facebook. Secretarul general adjunct al NATO a transmis câteva cuvinte și despre războiul dintre Rusia și Ucraina.

„Dar la NATO eram pregătiți și pentru asta – am răspuns rapid, într-un glas unitar, sporind măsurile de apărare a teritoriilor noastre, inclusiv ale României și continuând să sprijinim dreptul la auto-apărare al Ucrainei, în lupta sa pentru a rămâne o națiune liberă și democratică”, a spus el.

Citește și: Ana Geoană, fiica lui Mircea Geoană, a fost cerută de soție: „Nu pot exprima în cuvinte cât de mult te iubesc!”

Mircea Geoană, dezvăluiri despre boala care l-a schimbat radical

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “Probabil nu-l pierdeam atât de devreme .” Narcisa Suciu, dezvăluiri cutremurătoare despre povestea ei de viață. Artista și-a pierdut părinții


Abonează-te pe

Citește și:

Mircea Geoană, schimbat radical din cauza bolii! Ultimele imagini cu bărbatul sunt cutremurătoare. Ce a pățit secretarul adjunct al NATO?

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

Ana Geoană, fiica lui Mircea Geoană, a fost cerută de soție: „Nu pot exprima în cuvinte cât de mult te iubesc!”

George Buhnici a fost arestat în Bulgaria. Cine l-a ajutat să fie eliberat

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
Cum faci tunsoarea potrivită în funcție de forma feței
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri