Mioara Velicu, amintiri memorabile din locul natal. Artista retrăiește și azi perioada copilăriei din sat. „Tot timpul plec la țară, de primăvara până toamna.”

Mioara Velicu, amintiri memorabile din locul natal. Artista retrăiește și azi perioada copilăriei din sat. „Tot timpul plec la țară, de primăvara până toamna.”
Mioara Velicu, amintiri memorabile din locul natal. Artista retrăiește și azi perioada copilăriei din sat. „Tot timpul plec la țară, de primăvara până toamna.”

Mioara Velicu a vorbit despre satul natal și cât de mult timp petrece aceasta acolo.

Mioara Velicu, una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute artiste de muzică populară din țară, a făcut o retrospectivă a copilăriei, în cadrul podcastului Gând la Gând cu Teo, iar aceasta a mărturisit că pleacă la țară de primăvara până toamna, acolo unde își amintește de fiecare dată de momentele copilăriei și de unde se încarcă cu toată energia de care are nevoie.  „Tot timpul plec la țară și îmi văd de treburile mele, de primăvara până toamna.

Toate cântările mele erau în Moldova și era foarte bine. Stăteam cu fratele meu și era foarte bine. Mă încărcam cu energie, mă simțeam foarte bine. Doar e un sat vai de capul lui, că au plecat toți și au rămas doar bătrânii satului, dar eu mă simțeam foarte bine acolo și mă simt bine în continuare. Mă uit pe dealurile acelea unde eu mergeam cu vacile, mă simțeam foarte bine, sărbătoarile.
De 3 zile ale Paștelui era hora în sat și seara bal. Veneau mamele „Să vedem pe cine ia fata mea. Cine o lua pe fata mea la dans?” Eu mergeam cu sora mea mai mică, mama mă trimitea ca bodyguard. Sora mea avea prieten și-mi spunea să mă duc mai încolo, să se pupe probabil. Eu ziceam „Ei, lasă, te spun la mama.”,
a povestit Mioara Velicu.

Mioara Velicu, mândră de satul natal

Citește și: Mioara Velicu, mărturisiri surprinzătoare despre Andra: „A fost ceva de vis. A dus muzica populară pe cele mai înalte culmi”

Mioara Velicu
Mioara Velicu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”

Artista a plecat acum mai bine de 4 decenii din satul natal, dar chiar și așa, mereu vorbește cu mândrie de locul unde a crescut și împărtășește toate lucrurile dobândite acolo în perioada copilăriei. „ Dacă cineva mă face țărancă, eu sunt mândră. Pentru că eu sunt la origine țărancă. Chiar dacă am venit din 80 în București sau dacă am fost plecată pe colo pe colo și pe colo, eu sunt mândră de unde am plecat.

Nu am să uit niciodată de unde am plecat pentru că acolo am învățat cele mai frumoase lucruri și am căutat să o învăț și pe fata mea și pe nepoata mea. Acum nepoata mea, când o să aibă un copil, dacă l-o învăța...”, a povestit interpreta de muzică populară.

Mioara Velicu
Mioara Velicu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies