Ministrul Apărării din Marea Britanie, avertisment către Ucraina: „Brutalitatea lui Putin va crește”


La șapte zile de la începerea războiului din Ucraina, ministrul Apărării din Marea Britanie a trimis un mesaj impresionant.


In articol:

Ministrul Apărării din Marea Britanie, Ben Wallace, a transmis miercuri un avertisment de urgență către Guvernul din Kiev.

Conform spuselor sale, agresiunile militare ruse vor deveni din ce în ce mai violente, iar brutalitatea președintelui Vladimir Putin va crește.

„Oricine gândeşte logic nu ar face ceea ce face el (Putin), prin urmare vom vedea… brutalitatea lui crește.

Dacă nu-i ies lucrurile aşa cum doreşte, încercuieşte oraşe, le bombardează nemilos în timpul nopţii… şi în final el va încerca să le distrugă şi să pătrundă în ele”, a exclamat Ben Wallace la postul de radio LBC, relatează Reuters.


Volodimir Zelenski, mesaj în a şaptea zi de război

Volodimir Zelenksi a transmis un nou mesaj miercuri, în a șaptea zi de război.

„Multă sănătate, țară unită! A nu a spus din greșeală „unită”. A început a șaptea zi a acestui război teribil. Un război pe care îl simțim la fel. În acest timp, am avut mai multă unitate decât în ultimii 30 de ani”, și-a început Zelenski mesajul său.

El a spus că la început toți au fost speriați, apoi au simțit multă durere.

„Iar acum nu ne mai pasă decât de victorie, de adevăr, de pace. Decât de liniștea pe care vrem să o obținem. Decât de viețile oamenilor noștri pentru care ne făceam griji. Decât de Ucraina. În acest timp, am devenit cu adevărat unul. Ne-am iertat mult unii pe alții. Am început să ne iubim unul pe celălalt. Ne-am ajutat reciproc. Ne-am făcut griji unul pentru celălalt”, a mai sppus președintele.

El a vorbit și de atacul de marți dimineața, din Piața Libertății: „eram toți locuitorii din Harkov”.

 

Apoi a vorbit despre bombardamentul din Kiev, unde au murit oameni nevinovați. Zelenski spune că fiecare putea fi unul dintre cei care și-au pierdut viața acolo.

presedintele Ucrainei

presedintele Ucrainei, mesaj pentru cetateni

[Sursa foto: captură video]

Citeste si: Copii arestați la Moscova pentru că protestau împotriva războiului! Imagini cutremurătoare

„Noaptea trecută am fost cu toții bombardați în Kiev. Și am murit cu toții în Bayin Yar, din cauza unei rachete. (…) Babyn Yar este o parte specială a Kievului, o parte specială a Europei, un loc de rugăciune, un loc de comemorare pentru sute de mii de oameni uciși de naziști., locul pentru cimitirele vechi din Kyev. Cine ar trebui să fii tu ca să-l faci țintă pentru rachete? Ați ucis victimele Holocaustului pentru a doua oară. În perioada sovietică, pe oasele de acolo a fost construit un centru de televiziune și, de asemenea, un complex sportiv”, spune președintele ucrainean.

Citeste si: Prim-ministrul României, anunț de ultimă oră despre refugiații din Ucraina!

Zelenski mai afirmă că totul s-a întâmplat „pentru a șterge o istorie adevărată a Babyn Yar”.

„De ce a fost bombardat? Acest lucru este mai presus de umanitate. Un astfel de atac cu rachete arată că pentru mulți oameni din Rusia, Kievul nostru este complet străin. Ei nu știu nimic despre capitala noastră, despre istoria noastră, dar au ordin să ne șteargă istoria, să ne șteargă țara, să ne șteargă pe toți. În prima zi a războiului, a fost bombardat cu brutalitate orașul Uman, unde sute de mii de evrei veneau în fiecare an să se roage. Apoi, Babyn Yar, unde sute de mii de evrei au fost executați. Mă adresez acum tuturor evreilor din lume: nu vedeți ce se întâmplă? Este foarte important ca milioane de evrei din întreaga lume să nu rămână tăcuți în acest moment. Nazismul se naște în tăcere. Deci, strigați despre uciderea civililor, strigați despre uciderea ucrainenilor. Noaptea trecută și în această seară au continuat să ne bombardeze orașele. Bombe, rachete, artilerie, mitraliere, vizând oameni pașnici. Din nou. țintește zone rezidențiale”, a mai spus Zelenski.


Abonează-te pe

Citește și:

Cum sa recunosti sufletul pereche intr-un infinit de suflete intalnite

Cum să te epilezi acasă?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cum sa iti cultivi feminitatea si sa atragi mai usor

Cum să îl cucerești, în funcție de zodia lui!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Mesaje de Sfântul Andrei 2022. "Din mici crenguțe de brad, din flori şi din iubire ţi-am împletit un “La mulți ani” aducător de fericire! La mulți ani Andrei!"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri