Ministerul Educaţiei a publicat testele de simulare online pentru Evaluarea Naţională şi pentru BAC! Descarcă de aici


Ministerul Educaţiei a publicat, luni, 30 martie, testele de simulare pentru elevii care susţin anul acesta Evaluarea Naţională şi examenul de Bacalaureat.


In articol:

Sursa Foto: Pinterest

Ministerul Educaţiei anunţă că a publicat, pe site-ul https://rocnee.eu/testeantrenament/, un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor susţine examenele naţionale şi bacalaureatul. Scopul acestora este acela de a exersa în vederea obţinerii unor rezultate bune la viitoarele examene.

"În contextul suspendării cursurilor, pentru pregătirea elevilor în vederea susţinerii examenelor naţionale, Ministerul Educaţiei şi Cercetării a publicat pe site-ul  https://rocnee.eu/testeantrenament/ un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor susţine examenele naţionale", a transmis, luni, Ministerul Educaţiei, potrivit News.ro. 

Citeste si: Ministerul Educației: Liceeni din comunităţile dezavantajate vor primi tablete, cu abonament și internet inclus

Resursele de antrenament tip test realizate împreună cu Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare respectă modelul subiectului de examen. Scopul acestora este acela de a exersa în această săptămână şi de a continua efortul în vederea obţinerii unor rezultate bune la viitoarele examene.

Citeste si: România, în stare de urgenţă: TOTUL despre măsurile care se aplică de azi. Ce avem și ce nu mai avem voie să facem?

Baremele de evaluare şi de notare vor fi publicate pe acelaşi site, vineri, 3 aprilie. Rolul acestora este de autoevaluare şi calibrare a felului în care s-au redactat răspunsurile.

Totodată, în cadrul emisiunilor Teleşcoala vor fi prezentate unele soluţii ale acestor teste de antrenament, cu explicaţiile necesare pentru a înţelege cât mai bine răspunsurile din baremele de evaluare şi de notare.

Ce se va întâmpla cu școala și cu examenele! Scenariile Ministerului Educației în epidemia de coronavirus

Scenarii la Ministerul Educației privind examenele de la finalul anului școlar în cazul prelungirii carantinei impuse de coronavirus. Ministrul Anisie nu ia în calcul înghețarea anului școlar.

Ministrul educației a transmis un comunicat oficial după ce vicepremierul Raluca Turcan a aruncat bomba privind posibilitatea înghețării anului școlar și suspendarea examenelor până la anul. “În ceea ce-i privește pe elevii care trebuie să susțină Evaluarea Națională și examenul național de Bacalaureat sau studenții care trebuie să își susțină examenele de finalizare a studiilor, Ministerul Educației și Cercetării va prezenta variantele posibile pe care le ia în calcul în situația

în care se va prelungi această stare de urgență. De asemenea, precizăm că toate scenariile vor fi dezbătute cu toți actorii educaționali (reprezentanții elevilor, studenților, părinților, sindicatelor și reprezentanții Consiliului Național al Rectorilor), iar decizia va fi luată de comun acord”, a anunțat ministrul Educației, într-un comunicat al Ministerului Educației.

Citeşte continuarea aici


Abonează-te pe

Citește și:

Meda de la Puterea Dragostei este însărcinată pentru prima oară

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱

Cristian Daminuță și iubita lui s-au despărțit chiar înainte de cununie

Boris Johnson va deveni tătic pentru a doua oară. Carrie Johnson este însărcinată

|| UPDATE AZI || Cine este Nicoleta Nucă. Biografia concurentei de la Bravo ai Stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

|| UPDATE || Cine este Florentina Raiciu, prepuspusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri