Ministerul Educaţiei a publicat testele de simulare online pentru Evaluarea Naţională şi pentru BAC! Descarcă de aici


Ministerul Educaţiei a publicat, luni, 30 martie, testele de simulare pentru elevii care susţin anul acesta Evaluarea Naţională şi examenul de Bacalaureat.


In articol:

Sursa Foto: Pinterest

Ministerul Educaţiei anunţă că a publicat, pe site-ul https://rocnee.eu/testeantrenament/, un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor susţine examenele naţionale şi bacalaureatul. Scopul acestora este acela de a exersa în vederea obţinerii unor rezultate bune la viitoarele examene.

"În contextul suspendării cursurilor, pentru pregătirea elevilor în vederea susţinerii examenelor naţionale, Ministerul Educaţiei şi Cercetării a publicat pe site-ul https://rocnee.eu/testeantrenament/un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor susţine examenele naţionale", a transmis, luni, Ministerul Educaţiei, potrivit News.ro. 

Citeste si: Ministerul Educației: Liceeni din comunităţile dezavantajate vor primi tablete, cu abonament și internet inclus

Resursele de antrenament tip test realizate împreună cu Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare respectă modelul subiectului de examen. Scopul acestora este acela de a exersa în această săptămână şi de a continua efortul în vederea obţinerii unor rezultate bune la viitoarele examene.

Citeste si: România, în stare de urgenţă: TOTUL despre măsurile care se aplică de azi. Ce avem și ce nu mai avem voie să facem?

Baremele de evaluare şi de notare vor fi publicate pe acelaşi site, vineri, 3 aprilie. Rolul acestora este de autoevaluare şi calibrare a felului în care s-au redactat răspunsurile.

Totodată, în cadrul emisiunilor Teleşcoala vor fi prezentate unele soluţii ale acestor teste de antrenament, cu explicaţiile necesare pentru a înţelege cât mai bine răspunsurile din baremele de evaluare şi de notare.

Ce se va întâmpla cu școala și cu examenele! Scenariile Ministerului Educației în epidemia de coronavirus

Scenarii la Ministerul Educației privind examenele de la finalul anului școlar în cazul prelungirii carantinei impuse de coronavirus. Ministrul Anisie nu ia în calcul înghețarea anului școlar.

Ministrul educației a transmis un comunicat oficial după ce vicepremierul Raluca Turcan a aruncat bomba privind posibilitatea înghețării anului școlar și suspendarea examenelor până la anul. “În ceea ce-i privește pe elevii care trebuie să susțină Evaluarea Națională și examenul național de Bacalaureat sau studenții care trebuie să își susțină examenele de finalizare a studiilor, Ministerul Educației și Cercetării va prezenta variantele posibile pe care le ia în calcul în situația în care se va prelungi această stare de urgență. De asemenea, precizăm că toate scenariile vor fi dezbătute cu toți actorii educaționali (reprezentanții elevilor, studenților, părinților, sindicatelor și reprezentanții Consiliului Național al Rectorilor), iar decizia va fi luată de comun acord”, a anunțat ministrul Educației, într-un comunicat al Ministerului Educației.

Citeşte continuarea aici


Citește și:

Cum să îţi faci must, la tine acasă. Cea mai simplă reţetă pentru băutura preferată a românilor la început de toamnă

Emily Burghelea, mândră de cea mai nouă reuşită a ei! În sfârşit, e şoferiţă pe străzile patriei!

Sfatul zilei de astăzi, duminică 20 septembrie 2020. Săgetătorii se îndrăgostesc

Andreea Tonciu, în lacrimi la "Bravo, ai stil! Celebrities!" Vedeta s-a enervat şi a plecat din emisiune!

O fostă concurentă de la Puterea Dragostei, mesaj emoţionant pentru Andreea Mantea! "O mamă..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop astăzi, duminică 20 septembrie 2020. Află ce zodie începe o frumoasă poveste de dragoste!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri