Miley Cyrus și Cody Simpson s-au despărțit, după 10 luni de relație


Miley Cyrus și Cody Simpson s-au despărțit, după 10 luni de relație. Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere.


In articol:

Despărțire neașteptată în showbiz. După numai 10 luni de relație, Miley Cyrus și Cody Simpson s-au despărțit.

Dacă în carieră lucrurile merg perfect pentru controversata artistă, se pare că viața personală i-a creat multe feste lui Miley Cyrus, iar acum aceasta suferă din nou.

După divorțul de Liam Hemsworth, Miley Cyrus a încercat să îl uite și să meargă mai departe. Dacă Liam și-a refăcut viața și este extrem de fericit, Miley Cyrus a descoperit că nu are prea multe lucruri în comun cu artistul Cody Simpson.

Cei doi și-au spus „adio” după 10 luni de relație tumultuoasă, în care au fost adesea certați pentru modul în care se afișează pe rețelele de socializare.

Miley Cyrus și Cody Simpson s-au despărțit, după 10 luni de relație
Miley Cyrus și Cody Simpson s-au despărțit

Citeste si: Cu cine se iubește Liam Hemsworth, după despărțirea de Miley Cyrus

Miley și Cody se cunoșteau de mai mulți ani și erau prieteni buni, însă abia anul trecut și-au dat seama că au sentimente unul pentru celălalt. Cuplul lor a stârnit rumoare încă din primele zile, când cei doi au fost surprinși luând micul dejun împreună. Însă managerul lui Cody avea mare încredere că Miley îl va face pe acesta să treacă peste problemele din trecut și peste divorțul său.

„Deși inițial s-au cunoscut tocmai în timpul perioadelor lor nebune, amândoi și-au revenit acum și se concentrează pe sănătate, pe muncă și pe timpul petrecut împreună. Pare destul de ideal după părerea mea”., declara managerul lui Cody Simpson.

Miley Simpson și Cody Simpson nu au dezvăluit ce s-a întâmplat între ei

Însă, perioada de izolare se pare că nu le-a făcut bine, așa că cei doi au decis să rămână doar prieteni, de dragul vremurilor bune. Cei doi au evitat să spună până acum ce s-a întâmplat între ei și probabil că nici nu vor spune vreodată ce s-a întâmplat, de fapt.


Citește și:

Cu cine se iubește Liam Hemsworth, după despărțirea de Miley Cyrus

Giulia Nahmany, alaturi de Miley Cyrus la petrecerea lui Elton John de la Oscar

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș la duel! "Băi, mincinoaso! Cine este Roxana “Memeș”? Dacă duci microfonul la gură, vezi că îl mănânci! Ești nebună la cap!?"

Andreea Tonciu aruncă cu flăcări în Roxana Nemeș! "Ai văzut tu kilometrajul meu dacă este dat peste cap sau nu?! Roxana, tu ești obișnuită cu microfonul!"

Celebrul actor are coronavirus! Cum se simte Horațiu Mălăele, după ce a fost confirmat cu COVID-19?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca. Spune-o acum, când se fac 110 ani de la nașterea lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri