Mijloace de intinerire faciala! Uite de ce ajustari are nevoie fata ta!


Mijloace de intinerire faciala! Uite de ce ajustari are nevoie fata ta!

Doamna Doctor Dana Jianu a fost prezenta in emisiunea "Draga mea prietena" de la Kanal D.

 

Toxina botulinica, acidul hialuronic, laserele, forta luminoasa, tesutul adipos propriu, o multime de alte produse ne ajuta sa ne mentinem mai tinere.
"In principiu, putem sa ne apucam sa facem aceste proceduri atunci cand oglinda ne spune. Oglinda este un prieten de nadejde, nu ne minte. Sunt persoane care pot sa infrunte tipul bine cu o zestre genetica buna. Sunt persoane care sunt foarte tinere, insa au nevoie de anumite corecturi pentru ca nu au o zesre genetica favorabila.
Nu este o chestiune de varsta, ci de atunci cand apar ridurile. Stilul nostru de viata, activitatea, mostenirea genetica joaca un rol important.", spune medicul.
##VIDEO18782##
"Cea mai buna solutie pentru riduri nu s-a inventat. Fiecare dintre substante are rolul sau. Toate sunt necesare intr-un anumit moment al vietii. Toxina botulinica este un fel de bisturiu chimic, o substanta care relaxeaza musculatura cu forta.
Daca nu am contracta muschii fetei, nu am avea riduri.", mentioneaza Dana Jiana.
"Tratamentul estetic de urgenta, cel care se face foarte repede, in cabinet pe fotoliu, este toxina botulinica si acidul hialuronic. Sunt injectabile. Se fac cu putina anestezie locala, se poate pune o crema pentru ca pacientul sa nu simta nimic. Acidul hialuronic, in santurile adanci, este un tratament in doua etape.
Este un tratament de umplere care destine acel rid. Un rid corectat in doua etape poate sa se mentina si ani de zile.", spune medicul.

Toxina botulinica, acidul hialuronic, laserele, forta luminoasa, tesutul adipos propriu, o multime de alte produse ne ajuta sa ne mentinem mai tinere.

"In principiu, putem sa ne apucam sa facem aceste proceduri atunci cand oglinda ne spune. Oglinda este un prieten de nadejde, nu ne minte.

Sunt persoane care pot sa infrunte tipul bine cu o zestre genetica buna. Sunt persoane care sunt foarte tinere, insa au nevoie de anumite corecturi pentru ca nu au o zesre genetica favorabila. Nu este o chestiune de varsta, ci de atunci cand apar ridurile. Stilul nostru de viata, activitatea, mostenirea genetica joaca un rol important.", spune medicul.

##VIDEO18782##

" Cea mai buna solutie pentru riduri nu s-a inventat. Fiecare dintre substante are rolul sau. Toate sunt necesare intr-un anumit moment al vietii. Toxina botulinica este un fel de bisturiu chimic, o substanta care relaxeaza musculatura cu forta. Daca nu am contracta muschii fetei, nu am avea riduri.", mentioneaza Dana Jiana.

" Tratamentul estetic de urgenta, cel care se face foarte repede, in cabinet pe fotoliu, este toxina botulinica si acidul hialuronic. Sunt injectabile. Se fac cu putina anestezie locala, se poate pune o crema pentru ca pacientul sa nu simta nimic. Acidul hialuronic, in santurile adanci, este un tratament in doua etape. Este un tratament de umplere care destine acel rid. Un rid corectat in doua etape poate sa se mentina si ani de zile.", spune medicul.

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine este MĂDĂLINA PAMFILE. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

CITEȘTE: Cine este VIVIANA SPOSUB. Biografie concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities

CITEȘTE: Cine este OTNIELA SANDU. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

DESCOPERĂ: Cine este MIHAI BOBONETE. Bobonete. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este ELIZA NATANTICU, soția lui Cosmin Natanticu. Biografie: data nașterii, carieră, căsătorie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri