Mihai Morar, dezvăluire neașteptată: „Am trei copii cu două femei”


Ce le-a povestit Mihai Morar prietenilor săi virtuali.


In articol:

La doar câteva luni după ce a devenit tată din nou, Mihai Morar a uimit pe toată lumea cu un mesaj neașptetat pe pagina sa de socializare.

La finalul lunii iulie, soția prezentatorului TV a adus-o pe Luna pe lume, iar astăzi a decis să dezvăluie un secret de familie.

Primele doup fetițe gemene, Mara și Cezara, au fost născute prematur și datorită unui medic special, micuțele s-au recuperat extrem de bine.

Împreună cu micuța Roua și cu Gabriela, soția lui, Mihai Morar a mers la medicul care a monitorizat ambele sarcini:

„Am 3 copii cu 2 femei. Asta e povestea mea adevărată. Eu știu să fac fete. Atât. Singurul meu merit e cel genetic.

(…) Pentru că până la naștere, Roua a fost în placenta primei mame. Dar și în mâinile celei de a doua mame. Ea e @claudia.nicoleta.sai. Și Roua e cea de-a treia minune cu numele Morar pe care a adus-o pe lume. Acum 11 ani a mai făcut două: Mara și Cezara, născute prematur, foarte devreme, dar sănătoase tun, au respirat singure din prima secundă de viață. Iar părinții de eroi prematuri știu că asta e o minune.
O minune care se înfăptuiește doar dacă ai lângă tine niște “mâini” de om. Iar mâinele celei de-a doua mame lucrează cu sufletul. Așa știe ea să facă medicina. Cu sufletul și cu vorbe puține”, a scris Mihai Morar.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Am 3 copii cu 2 femei. Asta e povestea mea adevărată. Eu știu să fac fete. Atât. Singurul meu merit e cel genetic. Azi, am dus-o pe Roua în locul în care i-am auzit prima oară bătăile inimii. Și i-am arătat, pe monitorul ecografului, primul ei portret. Avea 23 de săptămâni de când era în pântecele primei mame. Și, de atunci, până la termen, am venit în locul ăsta, negreșit, în fiecare săptămână. Pentru că până la naștere, Roua a fost în placenta primei mame. Dar și în mâinile celei de a doua mame. Ea e @claudia.nicoleta.sai. Și Roua e cea de-a treia minune cu numele Morar pe care a adus-o pe lume. Acum 11 ani a mai făcut două: Mara și Cezara, născute prematur, foarte devreme, dar sănătoase tun, au respirat singure din prima secundă de viață. Iar părinții de eroi prematuri știu că asta e o minune. O minune care se înfăptuiește doar dacă ai lângă tine niște “mâini” de om. Iar mâinele celei de-a doua mame lucrează cu sufletul. Așa știe ea să facă medicina. Cu sufletul și cu vorbe puține. Eu știu că niciodată nu ne va spune prin ce a trecut ea în ultimele săptămâni de sarcină cu Roua. Dacă nu eram noi, părinții biologici, nu ar fi existat Roua-embrionul. Dar dacă nu era ea, “a doua mamă”, nu ar fi luat viață Roua-omul. Ea e mama necunoscută a celor trei minuni ale mele. Și, v-am mai spus asta, minunile țin, în general, de “necunoscute”. E felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim.

A post shared by Mihai Morar (@mihaimorar) on

 

Citeste si: Cum a apărut Oana Roman la botezul fetiței lui Mihai Morar! Toată lumea i-a comentat ținuta

Citeste si: Mihai Morar și-a botezat fetița. Primele imagini de la botezul micuței Roua

Citeste si: Mihai Morar a devenit tată pentru a treia oară! Soția lui a născut o fetiță


Mihai Morar: ”Nu eu am făcut primul pas”

Mihai Morar a povestit, la un moment dat, cum a început relația dintre el și soția sa. Totul a plecat de la glumele colegilor, iar în câteva luni au fost căsătoriți.

„Relația noastră a pornit de la glumele colegilor. Soția mea mi-a pus porecla Cocolino. Ei a început lumea să-i propună. Așa a început relația noastră. Nu eu am făcut primul pas, ea a făcut primul pas. Ea m-a invitat să vin la mare, eu îmi ratasem vacanța de vară. Eu am refuzat și am vrut să mă duc acasă la ai mei. Apoi mi-a luat mie ceva să o conving să iasă cu mine. La un concert de vioară am fost. Când o femeie te cheamă la mare, te duci…nu te duci la mama.

Eram în câteva luni și cununați, căsătoriți. De ziua ei am cerut-o în căsătorie. A fost o complicitate cu colegii mei de atunci. Era ziua ei, iar niște colegi din radio i-au făcut o surpriză de ziua ei, un weekend la un hotel. Eu am luat inelul. Era prima zăpadă din iarna respectivă, ningea ca în povești, iar eu i-am oferit inelul. E mult mai deșteaptă decât mine.

Chiar dacă am puțin timp liber, eu nu sunt absent din viața familiei mele. Sunt zile în care se vorbește în casă și cuvintele trec pe lângă mine. Chiar dacă par așa cu capul în nori, cobor repede cu picioarele pe pământ”, a povestit Mihai Morar, în cadrul unui interviu.


Abonează-te pe

Citește și:

Cum a apărut Oana Roman la botezul fetiței lui Mihai Morar! Toată lumea i-a comentat ținuta

Am aflat motivul real pentru care Dan Negru și-a dat demisia! Incredibil ce salariu avea

Mihai Morar și-a botezat fetița. Primele imagini de la botezul micuței Roua

Mihai Morar a devenit tată pentru a treia oară! Soția lui a născut o fetiță

Dieta de toamnă a Ioanei Ginghină! Ce mănâncă actrița pentru a se menține într-o formă de invidiat!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Viviana Sposub și George Burcea nu se mai înțeleg? Bruneta a spus tot adevărul: „Avem momente tensionate și discuții în contradictoriu”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri