Mihai Beneac, batjocorit după ce a anunțat că a fost infectat cu COVID-19. „Se uită la mine...”


Mihai Bendeac a anunțat că a fost infectat cu COVID-19, luând prin surprindere pe toată lumea. Acum, actorul a început să fie batjocorit.


In articol:

Mihai Bendeac a anunțat săptămâna trecută că a fost infectat cu noul coronavirus, începând să fie stigmatizat chiar din primele momente, pentru că oamenii nu au crezut că testul acestuia a fost pozitiv.

Citeste si: Mihai Bendeac a mințit că a fost testat pozitiv cu coronavirus?! Cine l-a demascat?

Mai mult decât atât, actorul a povestit că a început să fie stigmatizat din cauza faptului că a anunțat că a fost infectat cu noul coronavirus. Deși au trecut mai bine de două luni decât Mihai Bendeac a avut virusul și a manifestat simptomele, exsită oamenii care îl ocoloesc pe stradă.

Mihai Bendeac, batjocorit de când a anunțat că a fost infectat cu COVID-19

De când cu relaxarea restricțiilor, Mihai Bendeac a început să revină, treptat, la rutina sa, motiv pentru care a început să îl scoată în parc pe Happy, cățelul său. Având în vedere că este o persoană publică și un actor extrem de cunoscut, nu puțini sutn cei care îl cunosc pe Mihai Bendeac, așa că acesta a observat o schimbare majoră în comportamentul admiratorilor săi.

mihai bendeac, actorul, covid-19, batjocorit, a anunțat
mihai bendeac, actorul, covid-19, batjocorit, a anunțat

Citeste si: Mircea Badea îl face praf pe Mihai Bendeac, după ce a dezvăluit că a avut coronavirus: „O strategie de succes. Și eu am avut holeră și ebola. De două ori”

Mihai Bendeac a mărturisit că după câteva zile de ieșit la plimbare cu Happy, a observat modul în care trecătorii se uită la el și nu este deloc plăcut. Se simte batjocorit și stigmatizat, pentru că persoanele cu care se intersectează îl privesc ca și când ar fi bolnav în continuare.

“Oamenii cu care mă intersectez în ultimele zile se împart în trei categorii. Prima categorie de oameni cu care mă salut, a doua categorie de oameni care nu au înțeles că am avut COVID acum două luni.

Acum am și anticorpi, sunt și imun, și mi-am făcut și testul, adică sunt și negativ, adică sunt în cea mai bună poziție, și se uită la mine cum se uită babele la mort, genul ăla de curiozitate morbidă. Mai sunt și alții care se uită cu spaimă. Sunt cea mai sigură persoană pe care o cunoașteți. Cum am ajuns în această poziție?”, a dezvăluit Mihai Bendeac, pe contul său de Instagram.

Citeste si: Cel mai iubit actor din România, testat pozitiv cu noul coronavirus! Cum se simte Mihai Bendeac?


Abonează-te pe

Citește și:

Mihai Bendeac a mințit că a fost testat pozitiv cu coronavirus?! Cine l-a demascat?

Un milionar celebru a pus ochii pe Alexia Eram! Cum au fost surprinși la un party

Cel mai iubit actor din România, testat pozitiv cu noul coronavirus! Cum se simte Mihai Bendeac?

Mihai Bendeac, prima apariție după ce și-a înmormântat bunicul: „Nu mai pot”

Mihai Bendeac trece des prin momente crunte. Actorul a vrut sa se sinucida de trei ori. "Intru intr-o pasa neagra. M-am temut sa nu am un esec pe plan profesional. Sunt o...

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Cei mai doriti barbati ai horoscopului: zodii carora nu le poti rezista

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri