Mihai Bendeac a lovit-o pe Adela Popescu, de față cu Radu Vâlcan: „Bă... a dat”. Ce s-a întâmplat, de fapt

Mihai Bendeac
Mihai Bendeac este unul dintre cei mai indragiti actori din Romania

Când s-a întâmplat acest lucru, dar și cum a reacționat Radu Vâlcan care a fost martorul acestui eveniment.

De câteva zile, lumea fierbe după momentul șocant care a avut loc la Premiile Oscar, atunci când Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock chiar pe scenă.

Întregul moment a făcut înconjurul lumii, iar de luni dimineață se vorbește numai despre modul în care celebrul actor a reacționat la o glumă făcută despre soția sa, Jada Pinkett-Smith.

În timp ce unii au fost de partea lui Will Smith, mulți i-au judecat ieșirea în direct, dar au fost și persoane care au spus că totul a fost o regie.

La scurt timp după incident, Will Smith și-a cerut scuze pentru ieșirea sa.

Despre incidentul de la Premiile Oscar a vorbit și Mircea Badea, care a comparat momentul cu scena în care Mihai Bendeac a lovit-o pe Adela Popescu, de față cu Radu Vâlcan. Adela Popescu Mihai Bendeac au jucat împreună în piesa "Doi pe o bancă", la Teatrul Metropolis. 

Citeste si: Irina Fodor a fost surprinsă în brațele lui Pavel Bartoș. Răzvan Fodor: "Câini de oameni, care te mănâncă pe la spate"

Mircea Badea a dezvăluit că Adela Popescu a fost pălmuită de către Mihai Bendeac în timpul unei piese de teatru, când cei doi interpretau rolurile unor personaje aflate într-o dispută, iar într-o scenă Mihai Bendeac trebuia să o lovească pe partenera sa de scenă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Cine este RADU VÂLCAN. "M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool. Eu doream stabilitate, îmi place familia."

„După părerea mea, nu are nicio importanță dacă este o făcătură sau nu. În sinea mea sunt convins că este absolut pe bune. Dar nu are nicio importanță dacă e sau nu făcătură.(...) Eu am fost, de exemplu, la o piesă de teatru chiar cu domnul Gâdea și acolo domnul Bendeac trebuia să îi dea teatral o palmă peste față doamnei Adela Popescu.

Bă... a dat! A zis și Vâlcan după, într-un interviu, că i s-a strâns sufletul când a văzut treaba”, a spus Mircea Badea, confrom dcnews.ro.

Adela Popescu si Mihai Bendeac
Adela Popescu si Mihai Bendeac au jucat impreuna[Sursa foto: Facebook Mihai Bendeac]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Radu Vâlcan, martor al acestei scene

Radu Vâlcan a fost martorul acestei scene, însă nu a putut interveni în vreun fel:

Adela Popescu
Adela Popescu si Radu Valcan[Sursa foto: Instagram]

„Nu este plăcut să-ţi vezi persoana dragă într-o astfel de situaţie! Însă vorbim doar de un rol. Acolo nu era Adela, ci Vera, personajul interpretat de ea pe scena Teatrului Metropolis. Palma face parte dintr-un scenariu. Pe moment, mi s-a strâns inima, dar am văzut-o apoi că era foarte ok.

Amândoi sunt profesionişti şi sunt convins că nu Bendeac i-a dat o palma Adelei, ci Serghei a lovit-o pe Vera”, declarase Radu Vâlcan într-un interviu.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies