Atat mierea, cat si scortisoara, sunt doua ingrediente oferite de natura cu efecte puternice asupra sanatatii.
In articol:
- Probleme digestive
- Intaresc sistemul imunitar
- Vindeca gripa si racelile
- Diabet si boli hepatice
- Infectii ale vezicii urinare
- Boli de inima
- Obezitate
Atat mierea, cat si scortisoara, sunt doua ingrediente oferite de natura cu efecte puternice asupra sanatatii.
Mierea in combinatie cu scortisoara: face minuni
Probleme digestive
Mierea si scortisoara sunt remedii natural pentru problem digestive precum constipatie, greata si ulcer. Mierea in special este usor descompusa de organism si poate calma un sistem digestiv iritat.
Intaresc sistemul imunitar
Mierea este bogata in fier si multe alte vitamine. Consumul zilnic de miere si scortisoara are puterea de a proteja organismal de bacterii si virusi daunatori.
Citeste si: Urechi infundate: cauze si tratament
Vindeca gripa si racelile
Amestecul de scortisoara si miere poate ameliora simptomele unei raceli puternice in doar 3 zile.
Diabet si boli hepatice
Suplimentele de scortisoara cu miere trateaza rezistenta la insulina si ajuta diabeticii si persoanele cu boli hepatice. Este indicat sa consumi cel putin in scop preventiv, pentru sanatatea ta.
Infectii ale vezicii urinare
Pentru imbunatatirea sistemului urinar, poti amesteca scortisoara si miere intr-un pahar cu apa calda si sa il bei ca atare. Pe langa faptul ca este o bautura delicioasa, te va ajuta la curatarea sistemului urinar.
Mierea in combinatie cu scortisoara: face minuni
Boli de inima
Puteti incerca aplicarea mierii si a scortisoarei pe paine in loc de gem sis a mancati regulat un astfel de mic dejun. Pe termen lung, aceasta alimentatie poate ajuta la prevenirea infundarii vaselor de sange, a atacurilor de cord si a colesterolului ridicat.
Obezitate
Daca iti doresti sa iti reduci din greutate, incearca sa bei zilnic un amestec de lingurita de miere cu jumatate de lingurita de scortioara in apa fiarta. Bea aceasta combinatie dimineata pe stomacul gol, cu aproximativ o jumatate de ora inainte de micul dejun.
Citeste si: De ce se zaharisește mierea. Cum poți păstra mierea lichidă pentru mai mult timp