,,Mi s-a pus pata pe el”. Cine a fost primul băiat care i-a furat inima lui Theo Rose. Ce a mărturisit artista


Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste la momentul actual. Ea are o carismă și un simț al umorului foarte bine dezvoltat, iar vocea ei este una de milioane. Fanii o adoră și o susțin în tot ceea ce face. Vedeta a mărturisit care a fost primul băiat care i-a furat inima!


In articol:

Vestea că artista și Alex Leonte nu mai formează un cuplu a venit pe neașteptate, iar mulți dintre fanii ei nu au știut cum să reacționeze.

În momentul actual, este foarte fericită și are o relație cu regizorul Anghel Damian. Iată care a fost, însă, prima iubire adevărată a vedetei.

Theo Rose

Theo Rose

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce interacțiune au avut Theo Rose și Alex Leonte. Cum a reacționat Bogdan de la Ploiești

Cine a fost primul băiat care i-a furat inima artistei

The Rose a făcut o serie de dezvăluiri și a vorbit despre primul băiat care i-a furat inima. În cadrul unui podcast, artista a povestit că avea doar 18 ani, în momentul în care s-a îndrăgostit până peste cap.

La început, vedeta nu a dat nicio șansă relației respective, dar pe parcurs a început să aibă sentimente foarte puternice.

Citeste si: Emilian și Theo Rose, colaborare de succes

Ce a declarat Theo Rose despre prima ei iubire

Primul băiat de care s-a îndrăgostit Theo Rose era de etnie romă și avea domiciliul la Timișoara. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când artista avea doar 18 ani și nu a dat nicio șansă relației, până când s-a îndrăgostit de el.

Artista a mărturisit că era un băiat de etnie romă, din Timișoara și că i s-a pus pata pe el foarte tare, iar prima dată nu s-a gândit că el o să fie iubirea vieții ei.

„Prima dragoste adevărată a cam fost pe la 18 ani. Am cunoscut un băiat, un țigan din Timișoara, și mi s-a pus pata pe el rău de tot. Bine, nu am luat în considerare chestia asta prima dată. Nu m-am gândit că o să fie asta iubirea tinereții mele. Chiar nu m-am gândit la asta! Am zis: cine e mă ăsta? Nu are cum să îmi placă mie de ăsta” a mărturisit Theo Rose.

Citeste si: Anghel Damian, prima declarație despre relația cu Theo Rose: „O relație asumată”

Ce a mărturisit despre despărțirea dintre ea și Alex Leonte

Theo Rose și Alex Leonte au format un cuplu o perioadă lungă și au fost mereu acolo unul pentru celălalt, dar ce ceva vreme au decis să meargă pe drumuri separate.

Cei doi s-au despărțit de comun acord și au vrut să fie foarte discreți în legătură cu decizia pe care au luat-o, așadar, publicul a aflat mai târziu despre această alegere.

Artista a spus că și-a dorit să se întâmple cu discreție aceste lucruri și să anunțe ea la un moment dat. A subliniat faptul că nimeni nu a înșelat pe nimeni și că fostul ei iubit știa de existența lui Anghel Damian.

„Eu mai degrabă am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Și să anunț eu la un moment dat, să trec prin ele. Că s-a întâmplat asta, că ne-am despărțit. Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta, ne-am despărțit în primul rând pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea.” a spus Theo Rose în urmă cu câteva săptămâni.

Theo Rose

Theo Rose

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

Care este motivul despărțirii dintre Theo Rose și Alex Leonte

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

„Trăim într-o lume nebună” Nea Marin, prima reacție despre despărțirea dintre Theo Rose și Alex Leonte

„Niciun fel de pregătire actoricească” Ce a declarat Lia Bugnar despre Theo Rose

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Să nu mai pozăm în ceea ce nu suntem.” Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a trecut printr-o întorsătură de situație, după ce a spus despre Alexandra Stan că i-a furat partenerul de viață
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri