“Mi-ați denigrat și hărțuit familia.” Culiță Sterp, prima reacție după ce s-a scris că a omorât un om. Artistul a făcut lumină în acest caz controversat


Culiță Sterp a transmis primul mesaj în mediul online, după ce s-a scris că ar fi ucis o persoană.


In articol:

Ultima perioadă din viața lui Culiță Sterp a fost una de-a dreptul dificilă. După ce a cauzat un accident rutier în Cluj-Napoca, în spațiul public s-a vehiculat o știre falsă conform căreia, în 2016, la Caransebeș, ar fi fost protagonistul unui alt accident auto, soldat atunci cu moartea unui bărbat. 

Însă, ulterior, s-a dovedit a fi o informație complet falsă, căci cel care a provocat accidentul din trecut ar fi fost o altă persoană, dar care poartă același nume, fiind vorba doar de o coincidență. 

Culiță Sterp dorește să i se facă dreptate, după ce imaginea i-a fost pătată

Multe persoane au crezut cele spuse în spațiul public, prezentate ca fiind adevărate, motiv pentru care acum Culiță Sterp a hotărât să ia cuvântul și să spună lucrurilor pe nume, venind și dovezi în fața tuturor pentru a-și face dreptate. Cântărețul

a declarat că nu va lăsa lucrurile așa, ba mai mult de atât, a trecut direct la fapte, acționând în instanță împotriva celor care l-au incriminat pentru o faptă atât de dură și falsă.

”Astăzi vreau să vă vorbesc despre știrea care circulă, cum că eu aș fi avut un accident în 2016 și aș fi omorât un om. Am înțeles că ați vorbit despre accidentul recent, am înțeles că ați stat la mine în fața porții, am înțeles că m-ați hărțuit de a trebuit să îi zic unuia faza cu nevastă-ta, nu mai puteam.

Dacă era unul în locul meu, cred că dispărea de mult, dacă nu era tare ca om, cum sunt eu. Am înțeles că mi-ați denigrat și hărțuit familia, dar nu pot să accept și să înțeleg minciuna. Cum puteți să dați la televizor, vorbesc de două posturi pe care le-am și dat în judecată și am să le cer daune morale și materiale...  Cum puteți să dați, nu că aș fi omorât un om, voi ați pus direct: Culiță Sterp a omorât un om în anul 2016. M-ați făcut recidivist, m-ați făcut criminal. Asta nu o să rămână așa.  Este peste puterea mea de înțelegere, ați știut că este coincidență și tot ați dat în mine, am surse printre voi și știu că ați știut că e coincidență, ați vrut să-mi stricați imaginea, plus că l-ați băgat pe unu în direct să zică că e fiul decedatului”, a dezvăluit Culiță Sterp, pe canalul său de YouTube.  

Citește și: „Doar oile le vezi în grup.” Mama Geta, mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare

Culiță Sterp, prima reacție după ce s-a scris că a omorât un om

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Culiță Sterp, victima unui fakenews! Presa l-a confundat pe artist cu un Nicolae Sterp, care a ucis un om într-un accident rutier din 2016!

Totodată, artistul nu dorește să se oprească aici, ci a declarat că împreună cu echipa sa de avocați care îl reprezintă va cere socoteală și celui care a acceptat să mintă public despre faptele false la adresa lui.  Culiță Sterp a oferit și o dovadă în acest sens, a faptului că persoana care a făcut declarațiile publice despre el a spus numai minciuni, fiind vorba despre relația dintre manelist și tatăl său.

”Cum puteți să plătiți un om care să spună minciuni, o să-l acționez și pe omul ăla în judecată. Cum să-l sune tata pe omul ăla, când el nu mai stă cu noi din 2014, eu vorbesc cu el o dată la jumătate de an”, a mai spus manelistul. 

Citește și: “Trece Culiță!” Nelson Mondialul, gestul neprevăzut pe care l-a făcut, după ce Culiță Sterp a cauzat accidentul rutier în Cluj-Napoca! Cântărețul a reacționat instant

Culiță Sterp, prima reacție după ce s-a scris că a omorât un om

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: “Să îmi dea banii care mi se cuvin.” Iancu Sterp și antrenorul său, mărturisiri despre suma de bani cerută pentru meciurile RXF! Aceștia au vrut să se știe chiar de la ei

Astfel, Culiță Sterp a simțit să tragă un semnal de alarmă și pentru admiratorii săi, care au crezut informațiile potrivit cărora este vinovat de moartea unei persoane. Culiță Sterp a accentuat faptul că, dacă în 2016 ar fi făcut o asemenea faptă, acum, în urma accidentului din Cluj, ar fi ajuns direct la pușcărie. Mai mult decât atât, manelistul a menționat că își pune toată încrederea în justiția din România, și speră ca cei vinovați să plătească, așa cum și el o face acum pentru problemele pe care le-a creat la Cluj-Napoca. 

”Dacă în 2020 aș fi primit pedeapsă, acum, cu al doilea accident, aș fi fost la pușcărie, nu eram liber, acum vorbesc și cu oamenii care au crezut minciunilor ăstora. Eram recidivist, dacă aș fi avut eu accident.  Eu am încredere în justiția din România că o să-și facă treaba și cu cazul meu, și cu cazul acesta. O să se facă dreptate, v-am zis că nu rămâne așa, ne vedem în instanță, nimeni nu e mai presus ca legea, fiecare o să plătească, așa cum plătesc și eu pentru accidentul pe care l-am făcut acum”, a mai adăugat Culiță Sterp.


Abonează-te pe

Citește și:

„Doar oile le vezi în grup.” Mama Geta, mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Culiță Sterp, victima unui fakenews! Presa l-a confundat pe artist cu un Nicolae Sterp, care a ucis un om într-un accident rutier din 2016!

Cel mai profitabil membru dintre frații Sterp pe platformele de socializare! Ce sumă de bani încasează Culiță Sterp anual din Youtube

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Muncesc de la 16 ani.” Monica Tatoiu, despre pensia ei
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri