„Mi-aș dori un băiețel.” Armin Nicoară a vorbit despre copil. Ce a mărturisit artistul despre acest subiect

„Mi-aș dori un băiețel.” Armin Nicoară a vorbit despre copil. Ce a mărturisit artistul despre acest subiect
„Mi-aș dori un băiețel.” Armin Nicoară a vorbit despre copil. Ce a mărturisit artistul despre acest subiect

În spațiul public s-au vehiculat mai multe zvonuri cum că Claudia Puican ar fi însărcinată, iar Armin Nicoară a dezbătut acest subiect. Iată ce a spus artistul despre posibila sarcină a soției sale!

Claudia Puican și Armin Nicoară au o relație plină de iubire, iar următorul pas ar fi aducerea unui copil pe lume. Cei doi își doresc foarte tare să devină părinți, dar momentan preferă să fie discreți în legătură cu acest subiect.

Citește și: ”Când să deschid ușa la casă, cineva în fața ușii mele.” Armin Nicoară a fost urmărit de un bărbat necunoscut, în miez de noapte. Ce discuție au purtat cei doi

Armin Nicoară, despre sarcina Claudiei Puican

Artistul a mărturisit că el și cea pe care o iubește nu au nimic oficial de anunțat și că în momentul actual stau în așteptare. Acesta va anunța atunci când va fi sigur de răspunsul pe care îl va da.

„Nu avem nimic oficial de anunțat. Momentan stăm așa, în așteptare. După Paște, vedem ce o mai fi, dacă e ceva sigur anunțăm.

Nu vreau să zic acum, apoi, să se întâmple ceva, Doamne ferește! Poate de teamă nici nu zic nimic acum. Ce pot spune sigur este însă că ne dorim 100% să devenim părinți. Eu să știți că mi-aș dori un băiețel. Claudia zice că tot băiețel și-ar dori, dar eu cred că zice așa doar de dragul meu și că și-ar dori, de fapt, o fetiță”, a spus Armin Nicoară, conform Playtech.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

 Armin Nicoară a vorbit despre copil
Armin Nicoară a vorbit despre copil[Sursa foto: Facebook]

Ce a spus mama lui Armin Nicoară despre relația celor doi

Mama artistului se mândrește cu el și se bucură nespus că și-a găsit sufletul pereche și că împreună pot face tot ceea ce își doresc.

Ea le dorește celor doi să se iubească și să nu se contrazică foarte mult. Din punctul ei de vedere, se potrivesc de minune și își dorește cel puțin doi nepoți de la ei.

Citește și: Ștefania a luat decizia mult așteptată în privința lui Cosmin! „A demonstrat, prin mesajele alea, că ar fi cu mine doar pentru emisiune și pentru bani”. Primele declarații ale concurentei, după descalificarea iubitului ei din „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

„Le doresc să se suporte unul pe altul, să se iubească. Să nu se contrazică foarte mult și totul va fi perfect. Eu cred că amândoi se potrivesc. Au același temperament. Nurorii îi spun să îl iubească, să-l alinte, să fie o fată dulce și drăgălașă. Sper să se înțeleagă perfect unul pe altul, să discute.Îmi doresc măcar doi nepoți de la Armin, doi de la Armando. Eu mi-aș dori băieți, că sunt și eu mamă de băieți.

O să fiu implicată. Cel puțin jumătate din educația nepoților… Sper să pot face față la creșterea lor”, a declarat mama lui Armin.

 Armin Nicoară a vorbit despre copil
Armin Nicoară a vorbit despre copil[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “Erai mult mai plăcută fără operații- naturală.” Claudia Puican, transformată total! Cum arăta artista înainte de intervențiile esteticeCitește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

“Din păcate ne despărțim.” Ce veste neașteptată a dat Armin Nicoară, după doar jumătate de an de când a făcut marele pas alături de Claudia Puican

Anna Lesko, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Locuința de vis a Ancăi Serea, distrusă de furtuna violentă din Capitală: ”Nu știu dacă realizați până unde este apa”

Ce mănâncă Gabriela Cristea la micul dejun? „Este plăcerea mea vinovată. Fără nimic, doar cu pâine și atât. Eu nu am mâncat ceva mai bun la micul dejun.”

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies