„Mi-a rupt inima.” Oana Roman, atac pentru Catinca, sora ei. Ce a menționat vedeta pe rețelele de socializare

„Mi-a rupt inima.” Oana Roman, atac pentru Catinca, sora ei. Ce a menționat vedeta pe rețelele de socializare
„Mi-a rupt inima.” Oana Roman, atac pentru Catinca, sora ei. Ce a menționat vedeta pe rețelele de socializare

Oana Roman nu își dorește să își mai păstreze viața privată, iar din momentul în care a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Marius Elisei, vedeta a revenit cu un atac asupra Catincăi, sora ei.

Fiica lui Petre Roman este de părere că sora ei a mințit când a spus că îi va face vizite mamei sale, deoarece nici până în momentul actual nu a reușit să ajungă la centrul de îngrijire în care se află Mioara Roman.

Citește și: „Am povestit ca pe vremuri.” Cu cine s-a întâlnit Oana Roman, după despărțirea de Marius Elisei

Oana Roman, atac pentru Catinca, sora ei

Oana Roman nu își mai iartă sora, iar în ultima vreme, între cele două lucrurile nu mai stau atât de bine. Fosta prezentatoare TV a menționat că sora ei, Catinca Roman, nu a reușit să ajungă la mama eu nici până în momentul actual.

Cu toate că nu au trecut nici două săptămâni de când vedeta a anunțat că ea și Marius Elisei nu mai formează un cuplu, în momentul actual Oana Roman se simte mult mai bine și le-a spus celor

de acasă că nu faptul că ar rănită, conform spuselor surorii sale, a făcut-o să îi aducă acuzații, în legătură cu mama lor.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Marți, Oana Roman și-a vizitat mama la centrul de îngrijire, iar atunci a venit cu noi declarații, având în vedere conflictul dintre ea și sora ei.

Vedeta a mărturisit că cea care i-a dat viață o întreabă constant de sora ei.

Oana Roman, atac pentru Catinca, sora ei
Oana Roman, atac pentru Catinca, sora ei[Sursa foto: Instagram]

Ce a transmis Oana Roman pe rețelele de socializare

Oana Roman este foarte revoltată pe sora ei, deoarece mama ei suferă din acest motiv, lucru care o afectează automat și pe ea.  Personalul medical a informat-o că mama ei se trezește noaptea cu aceeași neliniște legată de faptul că nu mai știe nimic de fiica ei de aproximativ șase luni.

Citește și: Andreea Mantea aruncă bomba în „Casa iubirii”! „Din nou aflăm lucruri în online despre concurenții noștri”. Aflați despre cine este vorba în episodul de duminică, 23 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii- stirilekanald.ro

„Cine își permite să trimită declarații despre mine mincinoase, trebuie să-și asume. Am fost la mama,(...) A început să-mi spună ”Da, Catinca ce face? Catinca unde e? Catinca de ce nu vine?”, iar doamnele de aici mi-au spus că se trezește noaptea și strigă, urlă după Catinca, după sora mea, după fata ei. Această fată care a declarat că nu mai vrea să meargă la mama și după a spus că eu mint și că ea o să meargă la mama.

Ei bine, nu a mers și asta e foarte urât. Sora mea a declarat că o să meargă la mama, că nu a spus niciodată că ea nu vrea să meargă la mama și că ea înțelege că spun lucrurile astea pentru că eu sunt rănită. Nu, draga mea, nu sunt rănită. Faptul că Marius a plecat de acasă și am reușit într-un final să încheiem acea relație toxică pe care o aveam pentru mine este o fericire.
Și-a ales prost momentul, dar eu nu sunt, eu sunt foarte fericită și această problemă referitoare la mama nu are nicio legătură. Deci nu am nevoie de milă, n-am nevoie de compasiune sau de condescendență, am nevoie ca mama să nu mai urle noaptea după fata ei, atât!”,
a transmis Oana Roman pe InstaStories.

Oana Roman, atac pentru Catinca, sora ei
Oana Roman, atac pentru Catinca, sora ei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ”Drăguțul de el.” Oana Roman a făcut publice mesajele cu Marius Elisei. Ce mesaj dur a primit vedetaCitește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

”Drăguțul de el.” Oana Roman a făcut publice mesajele cu Marius Elisei. Ce mesaj dur a primit vedeta

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Cum se înțelege, de fapt, Carmina Vârciu cu Anda Călin: ”Pentru mine este doar partenera tatălui meu”

Cât costă o noapte de cazare în apartamentul lui Jorge din Mamaia? „Le-am mobilat superb, pe malul mării, într-un complex cu infinity pool, jacuzzi, spa.”

Gratiela Teohari Duban: “Valsul mirilor l-am plănuit cu câteva luni înainte, pe ritm de bachata”

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies