„Mi-a lăsat ceva traume.” Care este teama Andreei Antonescu, după ce a născut a doua oară

Care este teama Andreei Antonescu, după ce a născut a doua oară
Care este teama Andreei Antonescu, după ce a născut a doua oară

Andreea Antonescu a devenit mamă în urmă cu câteva zile. Ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă și frumoasă, iar în momentul actual vedeta este în culmea fericirii.

Artista nu a pierdut timpul și le-a arătat-o urmăritorilor săi pe micuța ei, iar reacțiile acestora nu au întârziat să apară.

Citește și: „Ce a determinat să îmi crească tensiunea la 18.” Ce a pățit Andreea Antonescu, la puțin timp, după ce a adus adus-o pe lume pe cea de-a doua fiică a sa

Care este teama Andreei Antonescu, după ce a născut

Vedeta le-a spus fanilor care sunt diferențele dintre nașterea de acum și prima dată când a devenit mamă. În momentul actual, după ce a adus-o pe micuță acasă, vedeta și-a dorit să discute cu cei care o urmăresc în mediul online despre alăptare.

Andreea Antonescu a mărturisit că folosește o pompă pentru a extrage laptele matern, de data aceasta, fiindcă a fost a doua sarcină, vedeta a știut să își achiziționeze cele necesare și să se pregătească mai bine pentru venirea pe lume a celei mici, spre deosebire cu prima dată când a născut.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Schimbări radicale în viața Andreei Antonescu. Ce decizie a luat vedeta cu privire la sarcină?

Care este teama Andreei Antonescu, după ce a născut a doua oară
Care este teama Andreei Antonescu, după ce a născut a doua oară[Sursa foto: Instagram]

Ce le-a spus vedeta fanilor săi

Andreea Antonescu le-a mai spus fanilor ei că bebelușul este foarte cuminte momentan, lucru care îi aduce foarte multă fericire solistei.

Vedeta este foarte fericită în momentul actual și se bucură, deoarece are două fetițe pe care le iubește mai mult decât orice și le va oferi cea mai frumoasă educație.

„Bebelina e bine. Am un copil cuminte, cel puțin deocamdată. Odată cu venirea acasă, am și început să folosesc din produsele pe care le-am achiziționat și sunt foarte mulțumită. De data aceasta, la a doua sarcină, am știut exact ce îmi trebuie, doar că între timp produsele s-au schimbat față de cele pe care le luasem pentru Sienna.

Primul produs de care sunt foarte mulțumită este această pompă. Am început să o folosesc și dă rezultate și la mine. Și nu că dă pompa rezultate de azi, ci de azi a început lactația la mine. Am avut una și pe vremea Siennei și îmi amintesc că aceea mi-a lăsat ceva traume, tocmai de asta, amintindu-mi de procesul alăptării, recunosc, nu am fost cea mai încântată persoană de pe fața pământului, dar folosind-o mi-a fost foarte ușor”,
a dezvăluit Andreea Antonescu pe Instagram.

Care este teama Andreei Antonescu, după ce a născut a doua oară
Care este teama Andreei Antonescu, după ce a născut a doua oară[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Andreea Antonescu iubește din nou: „Îmi doresc să mă recăsătoresc și mai vreau un copil”Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum a ajuns Elena Merișoreanu în București și care a fost minciuna prin care și-a început cariera muzicală: „Acolo am rămas 38 de ani, de la o minciună.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

De ce s-au certat, de fapt, Adda și CRBL: ”M-a durut foarte tare, am suferit mult”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies