„Mi-a făcut manevră.” Ce i s-a întâmplat lui Culiță Sterp în timp ce era prezent la un eveniment


Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi și are foarte multe evenimente, din acest motiv petrece destul de mult timp departe de familia lui.


In articol:

Fanii au întrebat-o de multe ori pe logodnica lui cum a reușit să înțeleagă această situație și cum stă liniștită, având în vedere că în jurul partenerului său roiesc alte femei frumoase.

Artistul nu i-a dat niciodată motive de gelozie și nu a lăsat loc de interpretări, mai ales că o iubește foarte mult pe Daniela Iliescu și pe copilul lor.

Citește și: „Mi-am făcut o promisiune.” Ce decizie a luat iubita lui Culiță Sterp la începutul anului

Ce i s-a întâmplat lui Culiță Sterp în timp ce era prezent la un eveniment

Toată lumea știe că artistul are foarte multe admiratoare care nu îi dau pace atunci când are vreun eveniment, dar Daniela Iliescu reușește să ignore toate aceste semnale și să se axeze în continuare pe relația ei cu artistul.

Culiță a fost prezent la un eveniment unde a avut parte de o situație neașteptată. Într-o pauză, artistul avea tricoul pătat de ruj, iar în foarte puțin timp și-a dat seama că nu a fost de la vreo femeie, ci de la un tânăr care avea ruj întins pe față.

El a vrut să aibă dovezi clare și să nu își îngrijoreze iubita iar din acest motiv a făcut un filmuleț cu băiatul care ar fi putut să îi provoace o ceartă în cuplu.

„Deci dacă mă vede muierea acasă și zice că am ruj pe tricou, ca să știe de unde am. Să știi de unde am ruj pe tricou, uite de aici, să nu crezi altceva. A vrut să-mi facă manevra băiatul ăsta, bine că l-am prins la timp.”, a spus Culiță Sterp în filmulețul postat pe TikTok.

Ce i s-a întâmplat lui Culiță Sterp în timp ce era prezent la un eveniment

Ce i s-a întâmplat lui Culiță Sterp în timp ce era prezent la un eveniment

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „M-o prins!” Iancu Sterp, gest neașteptat chiar lângă iubita lui

Oamenii legii i-au întrerupt artistului cântarea la Bihor

Culiță Step și formația lui au ajuns la Bihor, în urmă cu câteva săptămâni, acolo unde a fost așteptat de foarte multe persoane și a reușit să își bucure fanii cu melodiile sale.

Chiar în timpul evenimentului în local au apărut oamenii legii, iar spectacolul a fost întrerupt.

„Pentru cei care mă întrebați de ce a venit Poliția aseară la Bihor și mascații… a fost un simplu control de rutină. Oamenii pur și simplu și-au făcut datoria. Au vrut să vadă dacă suntem în regulă, cei care cântăm, cei care au organizat, pentru că au fost foarte mulți oameni acolo, în jur de 1.000 de persoane, nu știu exact, dar au fost foarte mulți oameni. Eu, bineînțeles, sunt în regulă tot timpul, am un SRL cu care activez din 2017, băieții mei sunt angajați cu carte de muncă la mine pe firmă, noi lucrăm cu contract, tăiem facturi la toată lumea, suntem 100% în regulă, de asta nici nu mi-am făcut griji. Au venit oamenii, au verificat și au plecat, simplu”, a spus Culiță Sterp, în mediul online.

Ce i s-a întâmplat lui Culiță Sterp în timp ce era prezent la un eveniment

Ce i s-a întâmplat lui Culiță Sterp în timp ce era prezent la un eveniment

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Ajută-l, Culiță.” Beni a cântat pentru familia Sterp. Băiatul a mers la colindat alături de alți băieți


Abonează-te pe

Citește și:

„Mi-am făcut o promisiune.” Ce decizie a luat iubita lui Culiță Sterp la începutul anului

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

“Majoritatea femeilor pot să facă asta!” Ileana Sterp, criticată după ce a discutat despre un subiect controversat în rândul mămicilor

“Știam că ai treabă...” Cadoul primit de Iancu Sterp, din partea surorii sale, Ileana. Fanii s-au prăpădit de râs

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta de Clătite cu miere și fulgi de migdale, cu care îți poți face dimineața mai gustoasă!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri