Metode de flirt. Cum să îi atragi atenția persoanei pe care o placi

flirt
flirt

Află din acest articol cum îi poți atrage atenția persoanei pe care o placi, într-un mod subtil, dar eficient.

De-a lungul vieții, întâlnim diverse persoane pe care le admirăm sau de care suntem atrase. Flirtul face parte din viața socială și este recomandat să știm care sunt tehnicile de flirtare, dacă vrem să avem o conexiune cu persoana de care suntem interesați. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt cele mai eficiente metode de filrt, care cu siguranță te vor aduce mai aproape de persoana de care îți place.

1. Fă-l să râdă

Nimeni nu vrea să stea în preajma unei persoane negativiste sau monotone. Fie că ne dăm seama sau nu, suntem atrași de persoane care ne fac ziua mai bună, ne pun zâmbetul pe buze și ne oferă o stare generală pozitivă. Așadar, ori de câte ori ai ocazia, încearcă să fii amuzantă cu bărbatul de care îți place, î nsă fii atentă la ce fel de glume faci.

2. Poartă roșu

Citește și: Exerciții care te vor ajuta să îți transformi relația într-una puternică

tehnici de flirt
tehnici de flirt[Sursa foto: freepik]

Citește și: 7 moduri prin care îți poți dezvolta relația de cuplu

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Se știe că roșul este culoarea pasiunii, a iubirii și a romantismului.

Orice bărbat este atras de o femeie care poartă roșu, deoarece automat aceasta devine mai senzuală. În special dacă părul tău este blond sau brunet, hainele roșii te vor face să arăți extraordinar. Această tactică este o formă subtilă de flirt, care va da roade, cu siguranță.

3. Atingeri subtile

Contactul emoțional dintre două persoane se face și fizic. O formă de flirt este cea a atingerilor subtile.

Așadar, în timp ce discutați poți să îl atingi pe mână, iar acesta va fi un semn clar că ești atrasă de el.  Cel mai bun și mai eficient mod de a sparge bariera de atingere este să mergi cu o strângere de mână neamenințătoare, dar fermă sau o atingere ușoară pe umăr.

4. Complimentele

metode de flirt
metode de flirt[Sursa foto: freepik]

Este recomandat ca atunci când admirăm ceva la o persoană, să îi mărturisim, deoarece aceasta se va simți mai bine și mai încrezătoare.

Cu atât mai mult cu cât suntem interesați de persoana respectivă, putem să îi oferim complimente sincere, de la felul în care este îmbrăcat, la aspectul fizic sau la personalitatea acesteia. În momentul când aceste complimente sunt adresate destul de des, este evident că ești atras de persoana respectivă, iar aceasta va înțelege clar mesajul.

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

5. Fii întotdeauna încrezătoare!

Încrederea în sine este de multe ori mai importantă decât aspectul fizic. O femeie frumoasă, însă care are o părere proastă despre ea, nu va atrage niciodată bărbații. O formă subtilă de flirt este să te iubești pe tine, pentru a le transmite același lucru și celorlalte persoane. Această caracteristică este esențială atât la femei, cât și la bărbați.

6. Vorbește cu pasiune

semne de flirt
semne de flirt[Sursa foto: freepik]

Comunicarea joacă un rol important în orice fel de interacțiune sau relație. Modul în care ne exprimăm poate fi atrăgător sau respingător pentru celelalte persoane. Este important ca atunci când vrem să flirtăm să avem o intonație interesantă și diversă, fără a fi ceva forțat. De multe ori, oamenii se îndrăgostesc și de vocea celeilalte persoane.

7. Nu te lăsa cu ușurință

Se spune că bărbații sunt vânători și le place să depună eforturi pentru a câștiga o femeie. Oricât de atrasă ai fi de el sau îndrăgostită, încearcă să nu te lași cu ușurință sedusă. Aceasta poate fi tot o armă a flirtului, care va prelungi perioada de flirt și cunoaștere. Nimic nu este mai incitant pentru un bărbat decât o femeie misterioasă. Totuși, există o linie fină între a fi misterios și a fi ignorant, așa că trebuie să faci distincție clară între aceste două comportamente, pentru a te asigura că vei avea o relație cu cel de care ești atrasă.Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

20 de moduri de a-ți surprinde iubitul

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies