Totul despre metoda Curly Girl folosită de femeile cu părul creț


Metoda curly girl, folosită de femeile cu părul creț, se află la mare căutare, datorită rezultatelor spectaculoase pe care le putem obține astfel.


In articol:

Femeile sunt greu de mulțumit! Asta este întotdeauna cert atunci când vorbim de podoaba capilară. Cele cu părul creț își doresc să fie drept și cele care îl au drept ar face orice ca să își poate mangâia buclele în fiecare zi.

Citeste si: Turmeric– ingredientul minune pentru 7 trucuri de frumusete

Ceea ce nu știu multe persoane despre părul creț este faptul că mereu trebuie să aibă grijă:

 • La felul în care dorm – buclele se strică foarte ușor dacă dormi pe ele. De multe ori ați putea vedea adevarate Ilene Cosanzene în fiecare noapte atunci când vorbim despre părul creț, pentru că dorm cu părul peste perne
 • La felul în care apare frizul – acest friz se definește printr-o incalcire a anumitor zone ale parului. Practic acea zona nu se mai aranajeaza în bucle.
 • Întotdeauna trebuie să meargă la un hair-stylist care știe să tundă părul creț
 • Când îl aranajeaza pentru o nouă zi, pieptanul este că un dușman al părului creț atunci când este uscat.
 • metoda-curly-girl-femei-cu-par-cret

Baza metodei curly girl este una foarte simplă. Intai scapă de siliciu, sulfați și alcooli de uscare, iar părul tău va fi hidratat și va arata super sănătos. Ingredientele siliconice se termină în -con, -conol sau -xan. De exemplu: dimeticona, dimeticonolul și ciclopentasiloxanul. Niciunul dintre acestea nu este solubil în apă, astfel încât nu pot fi utilizate în metoda unei fete care are părul creț.

Citeste si: De ce apare, de fapt, psoriazisul? Adevărul despre această afecţiune

Care sunt pașii pentru metoda curly girl

 • Spălarea finală – folosește un șampon cu sulfati pentru a spală bine părul de toate particulele de silicon. De cele mai  multe ori folosește pentru această spălare gel de dus.
 • Co - Wash – spălarea cu un șampon fără silicon sau direct cu balsam de par
 • Styling – poți folosi spumă, gel sau balsam leave-in din gama de produse acceptate
 • Uscarea părului – se evita folosirea periei sau a pieptanului. Cam mai bună varianta este descurcarea direct cu degetele. De asemena foloseste un prosop de bumbac și neapărat un uscător de păr cu difuzor.
 •   Refresh sau spargerea crustei lăsate de produsele de styling – umezește-ți puțin mâinile și apucă cu degetele buclele ducandu-le spre rădăcina părului, pentru a le lasă într-o formă cât mai naturală.
 • metoda-curly-girl-femei-cu-par-cret

Important este să aloci o perioada de 6 luni pentru a testa această metodă. Incearcă să îți faci două poze before and after,  pentru a putea face clar disticnția între cele două perioade. Vei fi uimită de rezultat!

Citeste si: 5 rețete de apă detoxifiantă pentru pierderea în greutate și o piele strălucioare

AUTOR: A.P.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Incredibil, în ce stare se afla Emi Pian cu puţin timp înainte să moară! Ce a postat pe facebook?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri