Mesajul pe care l-a transmis Maria Dragomiroiu în ziua de Rusalii. De cine și-a amintit artista. „Sunt în sufletul meu pentru totdeauna.”

Maria Dragomiroiu
Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu a postat un mesaj pe rețelele de socializare în zi de sărbătoare.

Maria Dragomiroiu, îndrăgita artistă de muzică populară, cu o carieră de succes, nu uită niciodată de locul de unde a plecat și de amintirile cele mai dragi care o duc cu gândul înapoi spre copilărie și casa părintească. De fiecare dată când are ocazia, interpreta vorbește despre locul în care a copilărit, dar și despre casa părintească la care merge destul de des, mai ales pentru faptul că își găsește liniștea acolo unde ia contactul cu natura.

Atunci când nu este pe scenă sau în emisiunile TV, artista preferă să se conecteze cu pământul, iar nu puține au fost dățile în care aceasta a vorbit despre bucuria pe care i-o aduce casa de la țară și felul în care se bucură de toate lucrurile pe care natura poate să i le ofere.

Mesajul pe care l-a lăsat Maria Dragomiroiu pe rețelele de socializare în dimineața de Rusalii

Citește și: Ce a cumpărat Maria Dragomiroiu din primii bani câștigați la aniversarea lui Nicolae Ceaușescu. „Ajungeam acasă doar să văd strălucirea și bucuria din ochii lor.”

Maria Dragomiroiu
Maria Dragomiroiu[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Maria Dragomiroiu, mărturisiri emoționante despre primul său contact cu Bucureștiul: „Am rămas atât de fascinată. Un copil de la țară care nu văzuse lumină. A fost ceva ca într-o altă lume.”

În dimineața zilei de Rusalii, Maria Dragomiroiu a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în care a vrut să transmită câteva cuvinte, după ce și-a amintit de toți cei dragi care au plecat de lângă ea, de la părinți, la fratele ei și la prieteni. Aceasta obișnuiește ca în fiecare an să dea de pomană, astfel că a pregătit și de această dată orez cu lapte, a cules cireșe pe care le-a pus într-un bol, și-a împodobit urechile cu câteva fructe de sezon, urmând apoi să le ofere de pomană, așa cum face de fiecare dată.

Maria Dragomiroiu dorește prin acest gest să rămână aproape de toți cei care au plecat de lângă ea și să știe că ei sunt mereu în sufletul său.  „Dragii mei prieteni, a mai trecut un an, din nou au venit Rusaliile și bineînțeles că mi s-a făcut dor de toți cei dragi care au plecat la Domnul. De părinți, de frate, de prieteni. Din nou am făcut orez cu lapte și cireșe, le-am pus și la urechi, și am să dau de pomană în amintirea lor, să știe că nu i-am uitat, că nu-i voi uita și că
sunt în sufletul meu pentru totdeauna. Dumnezeu să-i odihnească în pace și lumină!”,
a spus Maria Dragomiroiu pe rețelele de socializare.

Citește și: Patrick a decis: "Teodora e genul meu de femeie!" Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante- stirilekanald.ro

@mariadragomiroiuofficial

Amintirea celor dragi care au plecat la Domnul, să ne aducă pace si liniște sufletească astazi, de Rusalii! 🙏🫶👏

♬ sunet original- Maria DragomiroiuCitește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Maria Dragomiroiu, mărturisiri emoționante despre primul său contact cu Bucureștiul: „Am rămas atât de fascinată. Un copil de la țară care nu văzuse lumină. A fost ceva ca într-o altă lume!”

Andreea Raicu a făcut furori la plajă, la 47 de ani. Cum a apărut vedeta în vacanța din Italia FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Contabilii au dezvăluit salariul anual al Prințului William. Ce sumă încasează fiul Regelui Charles

Colpan, “pusă la zid” de Bora

Patrick a decis: "Teodora e genul meu de femeie!" Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

VIDEO Rezultate admitere liceu 2024: La ce liceu am intrat? Verifică online rezultatele repartizării computerizate


Cookies