Mesajul actriței Sila Turkoglu, din serialul “O dragoste” “Mă bucur că poveștile de viață din serial i-au impresionat și pe telespectatorii din România”

Mesajul actriței Sila Turkoglu, din serialul “O dragoste”  “Mă bucur că poveștile de viață din serial i-au impresionat și pe telespectatorii din România”
Mesajul actriței Sila Turkoglu, din serialul “O dragoste” “Mă bucur că poveștile de viață din serial i-au impresionat și pe telespectatorii din România”

Începând de săptămâna viitoare, producția “O dragoste“ va putea fi urmărită în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D

Începând de săptămâna viitoare, serialul “O dragoste” va putea fi urmărit în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D. Povestea fascinantă a membrilor familiilor Unal și Arslan a cucerit publicul din România, și continuă să suprindă privitorii cu evenimentele ce se succed amețitor în viețile acestora. Membrii celor două familii duc stiluri de viață diferite, iar tradiționalismul dar și valorile culturale ale societății moderne își fac loc uneori disfuncțional în relațiile dintre protagoniști.

“Mă bucur că serialul a ajuns la sufletul telespectatorilor din România! Pe mine scenariul m-a cucerit încă de la primele pagini și mă așteptam ca serialul să aibă succes în Turcia. Mai mult, acum mă bucur că poveștile de viață din serial au impresionat și telespectatorii din România. Este un serial despre ceea ce îi poate dezbina pe oameni, dar mai ales despre ceea ce îi unește.

Putem fi diferiți prin educație, prin mediul în care am crescut și valorile asimilate, dar tocmai aceste diferențe ar trebui să fie și și punte pentru oameni. E important să îl înțelegem pe celălalt, să ne apropiem, în ciuda diferențelor dintre noi ”, a declarat Sila Turkoglu, actrița din rolul principal al producției.

Ce vom vedea în episodul de astăzi

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

În această seară, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, evenimentele scapă de sub control în familia Arslan.

Kîvîlcîm este îngrijorată de soarta fiicei sale Doga, după ce a aflat că este însărcinată, și insistă ca Faith să cunoască acest aspect foarte important pentru viitorul celor doi tineri. Doga încearcă, cu pași mici, să se apropie de fostul soț, însă va avea parte de un șoc atunci când acesta îi va spune că urmează a se căsători.

Nursema trece prin momente foarte dificile alături de Umut, acesta fiind într-o stare greu de suportat pentru cei din jur. De când a fost arestat, Umut s-a izolat de toată lumea. Faith așteaptă cu nerăbdare momentul logodnei cu frumoasa Gorkem, iar Pembe este foarte fericită că a scăpat de Doga, pe care nu a plăcut-o niciodată.

Citește și: Bat clopotele de nuntă în „Casa iubirii”? Bogdan îi va oferi Rebeccăi un inel? Aflați cum va reacționa concurenta, joi, 23 mai, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Cât a ajuns să coste roșiile românești în piețe! Românii, în pragul disperării- stirilekanald.ro

Ce se va întâmpla atunci când Fatih și Gorkem urmează a celebra logodna și ce veste năucitoare va aduce Alev familiilor Arslan și Unal, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.

Nu pierdeți următoarele evenimente din viața personajelor preferate din serialul “O dragoste”. Începând de săptămâna viitoare producția va putea fi urmărita, în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D.Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

De ce tot mai mulți parteneri aleg dormitul separat în cuplu. Când este de fapt benefic

WOW! Cum arăta Gabriela Cristea, acum 20 de ani! Înaltă, slabă, cu fuste mini, făcea furori. Imagini BOMBĂ

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Cu adâncă tristeţe anunţăm trecerea la Veşnicie". Este doliu în lumea filmului românesc! Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani

Cine este Cătălina Bobonete.„Cătălina a fost tot timpul partea mea mai bună și a fost tot timpul un om tare frumos.”

Ileana Badiu, duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Breaking news despre Florin Piersic!


Cookies