Mesaje de PAŞTELE CATOLIC 2021: Topul celor mai frumoase mesaje, SMS-uri, urări, felicitări de PAŞTELE CATOLIC!


Mesaje pentru Paștele Catolic 2021: Trimite un SMS cu un mesaj deosebit persoanelor ce reprezintă foarte mult pentru tine, de 04.04.2021!


In articol:

În anul 2021, Paștele catolic pică la o distanță considerabilă, aproape de o lună de zile față de Paștele ortodox. În familiile catolice, pregătirile sunt în toi pentru a pregăti masa cea mare, duminică de Învierea Lui Iisus Hristos.

Cozonaci aburinzi, sarmale, salate de tot felul și vestitele preparate din carne de miel sunt pregătite atent pentru marea sărbătoare ce simbolizează Învierea Domnului! Mai mult de 1 milion și jumătate de români de religie catolică pot trimite mesaje, urări, felicitări și gânduri bune către membrii familiilor, colegi, prieteni de PAŞTELE CATOLIC 2021!

MESAJE de PAŞTELE CATOLIC 2021. Alege un mesaj pentru părinți, iubită, bunici, socrii, colegi, frați, șefi  de 04.04.2021!

Citeste si: Cum va fi vremea de Paștele Catolic. Ce spune prognoza meteo pentru noaptea de Înviere

Cele mai frumoase mesaje de PAŞTELE CATOLIC 2021.
Cele mai frumoase mesaje de PAŞTELE CATOLIC 2021.[Sursa foto: PixaBay]

"Așa cum Iisus învie mereu și speranța trebuie să renască de fiecare dată! Hristos a înviat!"

"Hristos a înviat! Căldură în suflet, familie reunită, sentimente împărtășite, satisfacție maximă și bafta la ciocnit… ouă"

"Lumina Învierii Domnului să va călăuzească drumul în viață și să va aducă liniște și pace în suflet. Sărbători Fericite alături de cei dragi!"

"Sărbătoarea Sfânta a Învierii Domnului să reverse asupra voastră sănătate, belșug și bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfânta să va ridice sufletele spre noi trepte spirituale și să va însoțească pașii pe drumul vieții!"

Mesaje de 04.04.2021: Felicitări PAŞTELE CATOLIC 2021. Texte pentru 4 Aprilie 2021. Urări de PAŞTELE CATOLIC 2021. Hristos a înviat!

"Anul acesta nu mai există sponsorizări așa că îți aduc doar urări de fericire, sănătate, veselie și multă iubire. Semnat: Iepurașul!"

"Un iepuraș tare drăgălaș… a ieșit în cale… cu viteză mare… și-ți urează neîncetat… să ai Paște Minunat… și Hristos a Înviat!"

"Un înger blând din cer coboară, Se roagă-n taină, apoi zboară. De-acolo sus el ne trimite: Un zâmbet blând, o rază caldă Și trei cuvinte: Hristos a Înviat!"

"Hristos a înviat! Căldură în suflet, familie reunită, sentimente împărtășite, satisfacție maximă și bafta la ciocnit… ouă!"

Citeste si: VIDEO| Cât vom plăti pentru mielul de Paşte în 2021?

Mesaje de 04.04.2021: Felicitări PAŞTELE CATOLIC 2021. Texte pentru 4 Aprilie 2021. Urări de PAŞTELE CATOLIC 2021. Hristos a înviat!
Mesaje de 04.04.2021: Felicitări PAŞTELE CATOLIC 2021. Texte pentru 4 Aprilie 2021. Urări de PAŞTELE CATOLIC 2021. Hristos a înviat![Sursa foto: PixaBay]

Cele mai frumoase mesaje de PAŞTELE CATOLIC 2021.

"Lumina Învierii Domnului să va călăuzească drumul în viață și să va aducă liniște și pace în suflet. Sărbători Fericite alături de cei dragi!"

"Sărbătoarea Sfânta a Învierii Domnului să reverse asupra voastră sănătate, belșug și bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfânta să va ridice sufletele spre noi trepte spirituale și să va însoțească pașii pe drumul vieții."

"Un iepuraș tare drăgălaș… a ieșit în cale… cu viteză mare… și-ți urează neîncetat… să ai Paște Minunat… și Hristos a Înviat!"

"Un iepuraș cu botic alb… A venit la voi în prag… Să va aducă un ou roșu… Care să va umple coșul… Ciocniti?.. HRISTOS A ÎNVIAT!"

"Un iepuraș alb de Paști a adus și la cei săraci câte un oușor de paști pentru că spiritul acestei sărbători să-i cuprindă pe toți din voia celui care s-a răstignit și a murit pentru noi și a înviat a treia zi după scriptură!"

Hristos a înviat!
Hristos a înviat![Sursa foto: PixaBay]

Hristos a înviat!

"M-a contactat iepurașul și mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paște. Sunt puțîn în dilema! Ar trebui că în dimineață de Paște să ajung în grădina ta, dar parcă tu nu ai grădina… Să vin pe balcon? Aștept răspuns!"

"Iepurașul mustăcios e de Paște norocos, nu-ți lasă cadou în ghete, are el alte secrete. Pască, ouă înroșite, cozonacu, mielul fript și un PAȘTE FERICIT!!!"

"În noaptea Învierii, când clopotele bat, cu lumânări aprinse, cu sufletul curat, să spunem împreună….HRISTOS A ÎNVIAT!!!!"

"Paște mielul fericit, oul șade înroșit, de rușine s-o scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc și spor la toate."

"Bucuria vine din lucruri mărunte, liniștea vine din suflet, lumina vine din inima fiecăruia! Va urez un PAȘTE FERICIT!"

"Iisus să va ierte păcatele, lacrimile Maicii Domnului să va spele necazurile din suflet!! Paște Fericit!"

Urări și felicitări de PAŞTELE CATOLIC 2021!
Urări și felicitări de PAŞTELE CATOLIC 2021![Sursa foto: PixaBay]

Urări și felicitări de PAŞTELE CATOLIC 2021!

"Sfintele sărbători de Paște să va aducă liniște în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire și puterea de a dărui și ajută semenii. Hristos a Înviat!"

"Cu ocazia sărbătorii sfântului Paște îți doresc să îți fie iertate toate păcatele, Paște Fericit!"

"Praznic Fericit va doresc cu ocazia Sfintelor Paște, Dumnezeu să va binecuvânteze, Hristos a Înviat!"

"Minunea Învierii Domnului să dăinuie în inimile voastre, să va lumineze viață și să va aducă renașterea credinței, speranței, bucuriei cu bunătate și căldură în sufletele voastre! Hristos a înviat!"

"Sfânta sărbătoare de Paște este un moment în care dragostea, pacea și seninătatea se unesc în numele Domnului. Hristos a înviat!"

Este o zi perfectă pentru a le transmite persoanelor dragi din viața ta, câteva gânduri frumoase pentru o sărbătoare așa mare cum este PAȘTELE 2021! De cele mai multe ori lucrurile mărunte au o însemnătate aparate și cel mai bun lucru este să te folosești de acest prilej de Învierea Domnului! 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Citate celebre spuse de Coco Chanel. "Dacă te-a uimit frumusețea unei femei, dar nu-ți amintești ce purta, atunci era perfect îmbrăcată."

Începe tărăboiul! Cu ce o amenință Ciucu pe Alina Sorescu!

Mesaje de DRAGOSTE lungi pentru EL şi EA. "Dragostea mea pentru tine este de așa natură, încât va rămâne până la sfârșit"

Cine este OANA MARICA. "Mi s-a propus să lucrez în televiziune și producția filmelor, dar am simțit că nu este locul meu acolo. Nu mă văd pe sticlă așa des.”

Mesaje de DRAGOSTE pentru 3 luni de relaţie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Mesaje de LA MULȚI ANI! pentru ziua de naştere (aniversară)

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri