MESAJE de 8 MARTIE 2022. Urări și felicitări pentru femei! Surprinde-ți mama, iubita, bunica, soacra, fiica, sora, soția, ÎNVĂȚĂTOAREA, șefa sau colega cu un mesaj de 08.03.2021!


Mesaje pentru femei de 8 Martie 2021\\ Trimite un SMS cu un mesaj deosebit unei femei ce reprezintă foarte mult pentru tine, de 08.03.2021!


In articol:

8

martie sau Ziua Internațională a Femeii reprezintă o zi extrem de importantă în calendarul lunii în care ne aflăm. Practic, fiecare zi este o zi minunată pentru a sărbători femeile din viața ta, dar Ziua Internațională a Femeii îți oferă un motiv în plus pentru a face exact acest lucru.

Sărbătorită în fiecare an pe 8 martie, această zi încurajează toți oamenii să aleagă un mod plăcut de a-și manifesta sentimentele și totodată de a le mărturisi femeilor dragi din viața lor.

De asemenea se serbează pentru a evidenția realizările sociale, politicile și condițiile economice ale femeilor, dar și lupta împotriva discriminării și violenței care își fac încă simțită prezența în multe părți ale globului pamântesc.

MESAJE de 8 MARTIE 2021. Alege un mesaj pentru mama, iubita, bunica, soacra, fiica, sora, soția, învățătoarea, șefa sau colega din viața ta de 08.03.2021!

"Pentru mine, eşti cea mai dragă fiinţă de pe întregul pământ.

La mulţi ani, mama!"

"Te iubesc, mamă! Te preţuiesc şi îţi doresc tot binele din lume. La mulţi ani! 8 martie fericit!"

"Draga mea mamă, de ziua mămicilor îţi urez fericire, bucurie şi o viaţă plină de iubire. Să ai un 8 Martie de vis!"

"La mulţi ani, mamă! Fie ca primăvara să-ţi umple sufletul de bucurii! Un 8 Martie de vis!"

Mesaje de 08.03.2021: Felicitări 8 Martie 2021. Texte de 8 Martie 2021. Urări de 8 Martie 2021. La mulți ani de 8 Martie! 

Mesaje de 8 Martie 2021 pentru femei. FELICITARI de 8 martie și URARI de 8 martie Texte cu SMS-uri personalizate pentru mame, bunică, soție, soră, soacră, noră, iubită, prietenă, profesoară, învățătoare, dirigintă, șefă, cumnată, fină, directoare şi coleg
Mesaje de 8 Martie 2021 pentru femei[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Mesaje de 1 Martie 2021: Cele mai frumoase urări şi felicitări pentru începutul primăverii

"De 8 Martie, un gând frumos pentru tine. Iubita mea, să ai o primăvară de vis!"

"Să ai un 8 Martie pe sufletul tău, colaga! O primăvară minunată îţi doresc." 

"Iubito, astăzi îţi aştern la picioare cele mai frumoase flori de 8 Martie. Să-ţi umpli sufletul cu mireasma lor şi cu dragostea mea. La mulţi ani, iubito! La mulți ani de 8 martie 2021!"

“Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni…si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale. Va doresc un 8 Martie cat mai frumos.”

Cele mai frumoase mesaje de 8 martie 2021. 8 martie semnificație

“Cand ma uit afara, vad doar vant si ploi. Cand ma uit la cer, e mereu innorat si cenusiu. Dar cand ma uit la tine stiu ca va veni timp frumos, pentru ca tu esti soarele si primavara mea. La mulţi ani de 8 martie 2021!”

“Iti doresc ca aceste zile de primavara si rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

“Ziua asta sa fie un prilej de bucurie pentru noi toate, sa simtim mai putin apasarea grijilor si sa ne umplem gandurile si sufletul de caldura primaverii. La mulţi ani de 8 martie 2021! ”

“De ziua ta… Ce as putea sa-ti doresc mai mult decat sa ai in suflet vesnic primavara?”

Mesaje de 8 Martie 2021 pentru femei. FELICITARI de 8 martie și URARI de 8 martie Texte cu SMS-uri personalizate pentru mame, bunică, soție, soră, soacră, noră, iubită, prietenă, profesoară, învățătoare, dirigintă, șefă, cumnată, fină, directoare şi coleg
FELICITARI de 8 martie și URARI de 8 martie[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Mesaje de 1 Martie pentru mamă și iubită. Urările originale care le va impresiona

La mulți ani de 8 martie 2021!

“Sa fii sanatoasa si o pofta permanenta de o retrezire la viata,o vesnica reinoire de forte si bucuria de a trai. Asa sa fie, iti doresc cu drag…”

“Draga mama, De ziua mamicilor eu iti urez multa sanatate si sa te bucuri de toti cei ce te inconjoara! La mulți ani de 8 martie 2021!”

„Unei singure fiinţe din viaţa mea îi  datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu exista cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani”

”Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!”

Urări și felicitări de 8 martie 2021!

„Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea.Te iubesc, mămica mea…”

„Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La mulţi ani, mama!”

Mami, te iubesc. Pentru mine eşti unică, eşti primăvara mea însorită! La mulţi ani!”

„Dragă mamă, de ziua mămicilor eu îţi urez multă sănătate şi să te bucuri de toţi cei ce te înconjoară! La mulţi ani de 8 martie 2021!”

„Draga mea mămică, O primăvară caldă să fie în sufletul tău. Îţi mulţumesc că ai avut grijă de mine cu atâta atenţie.Te iubesc din tot sufletul.Cu drag..”

 

Este o zi perfectă pentru a le reaminti femeilor cât de mult le prețuiești și cât de mult înseamnă pentru tine. De cele mai multe ori lucrurile mărunte au o însemnătate aparate și cel mai bun lucru este să te folosești de acest prilej de 08.03.2021!

La mulți ani de 8 martie 2021!

 


Abonează-te pe

Citește și:

DRAGOBETE 2021 - Pe ce dată este Dragobetele 2021? Tradiții și superstiții de 24 februarie 2021

Unde a dispărut iubita lui Reghecampf! Antrenorul a fost surprins singur

Mesaje de Dragobete 2021. Topul celor mai frumoase mesaje de dragoste pentru EL sau EA, de 24 februarie 2021!

Mesaje de Dragobete 2021. Topul celor mai frumoase urări și felicitări pentru 24 februarie 2021!

8 MARTIE 2021. IDEI de cadouri pentru femei: Topul cel mai bune idei de cadouri pentru mamă, iubită, bunică, soacră, soră, soție, fiică, ÎNVĂȚĂTOARE, șefă sau colegă de 08.03.2021!


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

DESCOPERĂ: Cine este Dr. WARGHA ENAYATI. Biografie: data nașterii, afacere, profesie, copii

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri