„Mergem înainte, pe verde.” Ce autoturism conduce Culiță Sterp, după ce bolidul său a fost avariat

„Mergem înainte, pe verde.” Ce autoturism conduce Culiță Sterp, după ce bolidul său a fost avariat
„Mergem înainte, pe verde.” Ce autoturism conduce Culiță Sterp, după ce bolidul său a fost avariat

Artistul conduce o mașină nouă, după ce bolidul pe care l-a avut a fost avariat, în urma accidentului pe care l-a produs în Cluj-Napoca.

Mașina lui Culiță Sterp a fost avariată serios, în urmă cu trei săptămâni, în momentul în care a provocat un accident în Cluj-Napoca. În momentul actual, artistul a reușit să rezolve foarte rapid problema și și-a cumpărat o mașină de lux, verde.

Citește și: „Încearcă să îl denigreze.” Iancu Sterp nu vrea să mai intre în ring la următorul meci RXF! Antrenorul tânărului a dezvăluit toate detaliile

Ce mașină conduce Culiță Sterp

În urmă cu o lună, când se întorcea de la filmarea unui clip video, artistul a provocat un accident rutier, în urma căruia autoturismul lui, dar și cel al șoferului care a fost implicat în accident, au fost avariate.

Pe rețelele de socializare, artistul a declarat că în momentul actual este în relații bune cu șoferul implicat și că între ei nu există resentimente.

Citește și: “Să îmi dea banii care mi se cuvin.” Iancu Sterp și antrenorul său, mărturisiri despre suma de bani cerută pentru meciurile RXF! Aceștia au vrut să se știe chiar de la ei

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ce autoturism conduce Culiță Sterp, după ce bolidul său a fost avariat
Ce autoturism conduce Culiță Sterp, după ce bolidul său a fost avariat[Sursa foto: Instagram]

Culiță Sterp a fost acuzat pe nedrept că a ucis un om

La puțin timp după ce s-a aflat de accidentul pe care l-a produs, a început să se vehiculeze o informație, conform căreia, în anul 2016 artistul ar fi ucis un om, după ce a adormit la volan.

După câteva zile s-a aflat că totul a fost o confuzie de nume, iar Culiță Sterp nu este vinovat de crimă.

Nicolae Sterp
Nicolae Sterp si-a luat masina[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

„Astăzi vreau să vă vorbesc despre știrea care circulă, cum că eu aș fi avut un accident în 2016 și aș fi omorât un om. Am înțeles că ați vorbit despre accidentul recent, am înțeles că ați stat la mine în fața porții, am înțeles că m-ați hărțuit de a trebuit să îi zic unuia faza cu « nevastă-ta », nu mai puteam. Dacă era unul în locul meu, cred că dispărea de mult, dacă nu era tare ca om, cum sunt eu.

Am înțeles că mi-ați denigrat și hărțuit familia, dar nu pot să accept și să înțeleg minciuna. Cum puteți să dați la televizor, vorbesc de două posturi pe care le-am și dat în judecată și am să le cer daune morale și materiale...  Cum puteți să dați, nu că aș fi omorât un om, voi ați pus direct: « Culiță Sterp a omorât un om în anul 2016 ». M-ați făcut recidivist, m-ați făcut criminal.
Asta nu o să rămână așa. Este peste puterea mea de înțelegere, ați știut că este coincidență și tot ați dat în mine, am surse printre voi și știu că ați știut că e coincidență, ați vrut să-mi stricați imaginea, plus că l-ați băgat pe unu în direct să zică că e fiul decedatului”
, a transmis Culiță Sterp, pe canalul său de YouTube.

Ce autoturism conduce Culiță Sterp, după ce bolidul său a fost avariat
Ce autoturism conduce Culiță Sterp, după ce bolidul său a fost avariat[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Ca să vezi diferență...” Jador, replica oferită lui Culiță Sterp, când s-au întâlnit la petrecerea de majorat a unei tinereCitește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Doar oile le vezi în grup.” Mama Geta, mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Mesaje de Sf. Ilie 2024: Cui trebuie să îi spui „La mulți ani!” pe 20 iulie

“Dumnezeu să-l ierte.” Culiță Sterp, mesaj emoționant la un an de la moartea lui Ion Șmecheru'. Familia Sterp încă îi simte lipsa tânărului

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România”, urșii ”cerșetori” de pe Transfăgărășan

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies