Medicamentul ”minune” pentru COVID-19 poate provoca stop cardiac! Un spital din Franța a oprit tratamentul experimental


Medicamentul ”minune” în combaterea COVID-19 provoacă crize cardiace persoanelor care suferă cu inima. Tratamentul a fost oprit într-un spital din Franța.


In articol:

Sunt probleme cu tratamentul împotriva COVID-19 din cauză că unul dintre medicamentele considerate cele mai eficiente prezintă un risc ridicat pentru persoanele cu probleme cardiace. Este vorba despre Hidroxiclorochină, o substanță folosită în toată lumea, în special în Statele Unite, acolo unde a avut rezultate excelente.

Newsweek informează că Spitalul Universitar din Nisa, Franța, a oprit tratamentul experimental cu Hidroxiclorchină pentru ca acesta are efecte secundare destul de grave la persoanele care suferă de probleme cardiace.

Profesorul Emile Ferrari a declarat pentru publicația franceză Nice-Matin că tratamentul a fost oprit pentru această grupă de pacienți, după ce a fost observată o activitate electrică a inimii în afara limitelor obișnuite, după administrarea de Hidroxiclorochină.

Citeste si: Mihai Trăistariu, răpus de ratele la bănci! „Mă tot gândesc ce să mai fac, să mai produc un leu”

Medicamentul, folosit și în România

Substanța pentru tratarea COVID-19 blochează canalul care alimentează activitatea electrică a inimii și de aici rezultă bătăi neregulate, haotice, cur risc major de stop-cardiac, susțin și cercetătorii de la Mayo Clinic, citați de Newsweek.

În România, medicamentul fabricat pe baza substanței Hidroxiclorochină a fost retras din farmacii și redirecționat în totalitate către unitățile medicale care primesc pacienți infectați cu COVID-19.

Citeste si: Vedetă din România, confirmată cu Covid: „S-a panicat”


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Horoscop

Horoscop rune Mihai Voropchievici 8-14 iunie. Gemenii vor găsi răspunsurile pe care le căutau, iar Vărsătorii dau lovitura pe toate planurile

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Informatiile zilei

Parteneri