Meda de la Puterea Dragostei, lovită din plin de o altă problemă gravă: ”Nu m-am așteptat nicio secundă, a fost un moment extrem de dificil”


Meda, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, trece printr-un nou eveniment nefericit.


In articol:

Meda de la Puterea dragostei trece printr-un alt coșmar. După ce a suferit un avort spontan în urmă cu câteva luni și a fost infectată cu Covid-19, tânăra s-a mai lovit de o situație nefericită: este victima unei fraude bancare. În urma acestui eveniment, Meda nu își mai poate utiliza cardul de credit de pe care a dispărut deja impresionanta sumă de 120.000

de euro.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a vorbit despre tragedia prin care trece pentru Viperele Vesele: "Într-adevăr, sunt victima unei fraude bancare, până în prezent mi s-au sustras în jur de 120.000 de euro din cont, am trăit din rezervele pe care le mai aveam, însă, văzând că această problemă bancară se prelungește, am fost nevoită să îmi vând mașina, pentru a-mi putea asigura traiul zilnic.

Sper să se rezolve curând, în caz contrar, nu știu ce aș mai putea vinde pentru a supraviețui”.

Citeste si: Bianca Comănici va prezenta o nouă emisiune! Tânăra este foarte încântată de proiect

Meda de la Puterea Dragostei - lovită din plin de o altă tragedie: ”Nu m-am așteptat nicio secundă la aceasta, a fost un moment extrem de dificil”

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei trece prin momente dureroase, greu de imaginat

Meda încearcă să depășească momentele grele prin care a trecut și să își continuie viața în mod obișnuit, având speranța că totul se va rezolva.

"Nu m-am așteptat nicio secundă la aceasta, a fost un moment extrem de dificil.  Mă obișnuisem, inclusiv, cu ideea că o să fiu mamă singură și îmi făcusem o mulțime de proiecte mentale. Nu a fost să fie. Încă nu sunt restabilită complet emoțional, fac eforturi să uit, de aceea am evitat să vorbesc despre acest subiect,” a declarat tânăra despre avortul spontan pe care l-a suferit, pentru Viperele Vesele.

Meda de la Puterea Dragostei - lovită din plin de o altă tragedie: ”Nu m-am așteptat nicio secundă la aceasta, a fost un moment extrem de dificil”

Meda a pierdut o sarcină în luna august, din cauza unor probleme de sănătate. Vestea a lovit-o puternic pe tânăra care își imagina deja viața de mămică. La scurt timp după acest eveniment nefericit, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a aflat că este infectată cu virusul Sars-Cov-2, iar în prezent a devenit victima unei fraude bancare.

Citeste si: Philip de la Puterea dragostei, dezvăluiri din viața lui amoroasă! A vorbit cu două femei în același timp!


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Cadouri de SECRET SANTA sub 50 de lei. 5 idei care să te inspire

Tragedie în showbiz! Copilul cântăreței a fost declarat MORT!

CITEȘTE: Cine este RALUKA. Ce nume are artista în buletin

CITEȘTE: Cine este THEO ROSE. Ce nume are artista în buletin

CITEȘTE: Cine este CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, dată nașterii, studii, vârstă, divorț, iubită

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic sâmbăta, 27 noiembrie 2021 . O zodie ajunge la despărțire!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri