Maurice, reactie la vederea Silviei: “N-as fi crezut niciodata ca am sa apuc ziua in care o sa spun ca nu vreau sa spun nimic!” Azi, la "Bravo, ai stil! All Stars", de la 16.30


Silvia contraataca! Razboiul dintre Silvia si Andreea este departe de a se sfarsi.

 

Si de data aceasta, la defilarea Silviei, Andreea a profitat de ocazie pentru a-si “pune la punct” contracandidata dar, spre surprinderea ei, Silvia a reactionat asa cum nici nu-si imagina.

“Andreea, fii atenta ca devin invizibila!”, a spus Silvia, facand un gest care a starnit reactii in platoul emisiunii. 

Ajunsa in fata juratilor, Silvia s-a comportat cat se poate de firesc, in stilu-i caracteristic. In fata outfit-ului ales de aceasta, reactiile membrilor juriului nu s-au lasat asteptate.
“Alea sunt resturi de dresuri pe care le-ai legat la mijloc? (…) N-am ce sa comentez! Cand vrei tu, vrei!”, a spus Raluca Badulescu.

Maurice a “solidarizat” cu Raluca Badulescu, in ceea ce priveste outfit-ul Silviei, juratul marturisind ca nu vrea sa adauge nimic.
“N-as fi crezut niciodata ca am sa apuc ziua in care o sa spun ca nu vreau sa spun nimic!”, a spus  Maurice.

Cum s-a prezentat Silvia in fata juratilor si ce marturisire i-a facut Catalin Botezatu Silviei, aflati astazi, de la ora 16:30, la “Bravo, ai stil! All Stars”.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Bârfim puţin, kfetele! Jennifer Lopez a refuzat un rol nominalizat la OSCAR, iar Vanessa Hudgens și Austin Butler şi-au spus "ADIO!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri