Maurice Munteanu, luat prin "surprindere" de evolutia unei concurente, la Gala "Summer Party": “Cine ar putea sa se gandeasca, vreodata, sa-si coafeze parul si sa-si puna un inel, la Bravo, ai stil! All Stars?”

Gala cu tematica “Summer Party” isi deschide portile sambata, de la ora 23:15, la “Bravo, ai stil! All Stars”.

 

Cele 7 concurente ramase in competitie sunt pregatite pentru a da startul petrecerilor estivale, propunand tinute noi, sexy, fresh, menite sa onoreze cu succes tematica Galei, “Summer Party”, din aceasta seara.

Cu toate vor sa straluceasca in fata juratilor si a telespectatorilor iar culoarea, exuberanta, diversitatea, inventivitatea si, mai ales, voia buna sunt asteptarile membrilor juriului din partea concurentelor.

Inevitabil, vor exista si momente in care prestatia artistica si stilistica a concurentelor va starni reactii puternice, unele amuzante, altele dezamagitoare, din partea celor prezenti in platoul emisiunii, insa, cu toate vor straluci in ochii privitorilor. Prima concurenta din Gala “Summer Party” il ia prin surprindere pe Maurice Munteanu care are o reactie neasteptata.

“Mie mi-a placut foarte mult momentul! Recunosc ca a fost unul extrem de complex! Adica nu s-ar astepta nimeni ca tu sa apari in platoul emisiunii <aruncata> intr-un carucior de hypermarket. Mi se pare extrem de complex styling-ul; cine ar putea sa se gandeasca, vreodata, sa-si coafeze parul si sa-si puna un inel, la <Bravo, ai stil! All Stars>? … Nimeni!”, este reactia ironica a lui Maurice, imediat dupa momentul prezentat in Gala de una dintre concurente.
Cu bune si rele, Gala inainteaza iar juratii nu se sfiesc sa isi exprime multumirea atunci cand competitoarele dau dovada de evolutie artistica si vestimentara, in ton cu cerintele show-ului.

“In mod evident, toata nebunia ta stilistica imi place la maximum. N-am, draga, ce sa zic! Mi-a placut foarte mult si momentul!”, spune Raluca Badulescu dupa momentul altei concurente.

Cum se vor prezenta concurentele la Gala “Summer Party”, care dintre competitoare vor reusi sa primeasca cele mai bune note din partea juratilor si cine este cea mai indragita concurenta “Bravo, ai Stil! All Stars”, in urma voturilor telespectatorilor, aflati sambata seara, de la 23:15, imediat dupa Exatlon.
 

viewscnt

Pentru tine

Parteneri