Maurice Munteanu a picat de patru ori examenul la Actorie. Care au fost motivele invocate si ce cantarete celebre au luat examenul cu nota 10?


#Maurice Munteanu, marturisiri din adolescenta, la “Vulturii de noapte

Maurice Munteanu, unul dintre juratii emisiunii “Bravo, ai stil!” vine la “Vulturii de noapte”, intr-o editie de colectie, cu invitati de seama din showbiz-ul autohton. In editia de maine seara a late night show-ului, difuzat la ora 23:00, Maurice Munteanu rememoreaza unele dintre momentele din adolescenta care l-au marcat profund. Din dorinta de a alege cariera de actor, vedeta a avut multiple incercari de a lua examenul la Facultatea de Actorie, insa de fiecare data acesta a fost picat de profesorii examinatori. Motivele pe care le enumera Maurice Munteanu, cu zambetul pe buze, dar si notele de la fiecare evaluare cu care a fost picat de fiecare data, sunt “naucitoare”.

“M-a picat nu o data, nu de doua ori, nu de trei ori, ci de patru ori. In primul an am picat cu 1.27, in al doilea cu 1.47, a treia oara cu 2.20, iar in al patrulea an cu 2.15. Apoi, am intrebat care ar fi problema, iar profesorul mi-a zis ca sunt anacronic. Dar aveam 18 si nu am inteles la acea varsta ce insemna (...) In al doilea an mi-au zis ca as fi un factor disturbator pentru ceilalti cetateni, colegi ai mei. Nu am inteles-o nici pe asta”, povesteste Maurice Munteanu. 

Vedeta marturiseste ca intr-un an in care se incapatana sa ia examenul, candidati celebrii au reusit performanta de a lua nota 10, spre surprinderea lui. 

“In al doilea an in care am picat, au intrat doua fete, ceva splendid; si surori, si gemene: trupa Indiggo, ambele cu 10”, puncteaza vedeta.

Mai mult dezvaluiri si un show senzational in editia de maine seara, de la ora 23:00, la “Vulturii de noapte”.  


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Fashion

Ce piese trebuie să aibă orice femeie în garderobă, după spusele juratului „Bravo, ai stil! Celebrities”, Cătălin Botezatu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri