„Matur eram mai degrabă eu decât ea.” Anghel Damian, confesiuni despre relația cu Lia Bugnar

„Matur eram mai degrabă eu decât ea.” Anghel Damian, confesiuni despre relația cu Lia Bugnar
„Matur eram mai degrabă eu decât ea.” Anghel Damian, confesiuni despre relația cu Lia Bugnar

Anghel Damian și Lia Bugnar au fost împreună 9 ani, iar după ce au decis să meargă pe drumuri separate, relația lor pe plan profesional a continuat, iar acum lucrează împreună la diverse proiecte.

Cu toate că între ei doi diferența de vârstă este destul de mare, deoarece Lia Bugnar este mai mare decât Anghel Damian, el consideră că era mult mai matur în relație decât ea.

Citește și: ”Ne gândim pe unde să scoatem cămașa.” Lia Bugnar, replică neașteptată pentru Anghel Damian, după ce bărbatul a făcut declarații despre ea

Anghel Damian, confesiuni despre relația cu Lia Bugnar

Înainte de a fi împreună cu Theo Rose, regizorul a format un cuplu cu Lia Bugnar timp de nouă ani și au trăit o poveste frumoasă de dragoste.

Anghel Damian este de părere că a fost persoana matură pe parcursul relației, chiar dacă este mai tânără decât ea cu mulți ani. Regizorul este de părere că a reușit să se maturizeze destul de devreme, mai ales din cauza faptului că părinții lui au divorțat când el era dar un copil.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Acel eveniment l-a făcut pe Anghel Damian să devină o persoană responsabilă care a reușit să realizeze tot ceea ce își dorește, motiv pentru care încă de când era copil a început să își câștige primii bani.

Anghel Damian, confesiuni despre relația cu Lia Bugnar
Anghel Damian, confesiuni despre relația cu Lia Bugnar[Sursa foto: Facebook]

Ce a declarat Anghel Damian în cadrul unui podcast

Anghel Damian a mărturisit că avea nouă ani în momentul în care părinții lui au decis să divorțeze, iar acest eveniment l-a responsabilizat foarte tare. Din punctul lui de vedere, părinții lui sunt profund imaturi.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

„Paradoxul e că în relația cu Lia… Nu vorbim de subiecte tabu. Nu se ascunde nimeni. A fost o relație vizibilă, pentru că presa a considerat că e demnă de un interes. Noi am avut o relație foarte lungă, dar în același timp, omul matur eram mai degrabă eu decât ea. Dacă îmi fac un soi de introspecție și mă gândesc de ce am ajuns să fiu un old soul, deși sunt și eu dependent de cafea, dar nu sunt sapiosexual… Părinții mei sunt, din punctul meu de vedere, profund imaturi.

Ei, divorțând foarte devreme, având 9 ani, am simțit că m-am responsabilizat foarte tare. M-am maturizat precoce. Eu am câștigat primii mei bani făcând dublaje de desene animate, într-o epocă în care dublajele erau plătite serios. Aveam contract cu Disney. Am dublat și pentru TVR, Lion King, 101 dalmațieni… Era un dolar și jumătate replica. Erau mii de dolari, prin părinții mei primeam bani”, a dezvăluit Anghel Damian în podcastul lui Gojira.

Anghel Damian, confesiuni despre relația cu Lia Bugnar
Anghel Damian, confesiuni despre relația cu Lia Bugnar[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Cununia civilă ca să fie totul în regulă cu copilul.” Theo Rose, despre nunta cu actualul său iubit, Anghel DamianCitește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

”Ne gândim pe unde să scoatem cămașa.” Lia Bugnar, replică neașteptată pentru Anghel Damian, după ce bărbatul a făcut declarații despre ea

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Momente de coşmar pentru festivalierii Electric Castle 2024: "Ne mișcăm foarte greu". Ce dificultăţi au întâmpinat

Cum l-a cunoscut Anamaria Prodan pe Ronald Gavril și care au fost reacțiile când cei doi și-au afișat relația. “Eu cred foarte mult în destin.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies