Masti geniale cu banane! Uite ce trebuie sa incerci neaparat pentru tenul tau!


Ela Craciun iti recomanda cateva masti geniale pentru orice tip de ten.

 

Sunt foarte bune la gust, sunt hranitoare si ofera energie: nu este, asadar, de mirare de ce bananele sunt cele mai consumate fructe pe tot mapamondul.
Daca tenul vostru este obosit si uscat din cauza poluarii si a produselor de make up pe care le folositi zilnic, va recomand o masca excelenta pe baza de banane ce va actiona asupra pielii iritate si va inmuia tenul.
Pentru a o prepara, aveti nevoie de o jumatate de banana foarte bine coapta, 2 linguriţe de miere, 1 linguriţa de scorţisoara si de cateva picaturi de ulei de masline (cat sa lege compozitia). Curaţati fata, apoi aplicati crema obtinuta si masati cateva minute. Lasati sa acţioneze circa 30 de minute si curatati tenul cu ajutorul unor dischete demachiante inmuiate in apa calduta. Pielea va straluci si va fi mult mai catifelata.
Sursa: ElaCraciun.ro
Branza topita, otrava pentru organism! De ce sa nu o mai consumi niciodata!
Acest tip de branza este foarte apreciat de multi romani din cauza consistentei si gustului placut.
Continutul in branza al acestui produs este de multe ori sub 50%, indiferent de marca. Agentia Nationala pentru Protectia Consumatorului avertizeaza ca toate cele 61 de tipuri de branza topita existente pe piata din Romania contin E-uri, iar cei care le consuma risca sa dezvolte dereglari metabolice, hormonale, afectiuni cardiovasculate si hepatice.
Desi orice produs derivat din lapte este considerat sanatos, aflam dintr-un Studiu Comparativ pe branza topita privind numarul de E-uri din continut ca acest tip de branza contine pana la 12 E-uri: E 250 (Nitrit de sodiu), E 450 (Difosfati), E 451 (Trifosfati), E 415 (Guma xantan), E 621 (Glutamat monosodic), E 301 (Ascorbat de sodiu), E 120 (Acid carminic), E 1422 (Adipat de diamidon acetilat), E 331 (Citrat de sodiu), E 452 (Polifosfati), E 407 (Caragenan), E 330 (Acid citric). Multi dintre acesti aditivi sunt deosebit de periculosi pentru sanatatea noastra, in special sarurile de topire (polifosfatii si citratii) deoarece acestia favorizeaa eliminarea calciului din sistemul osos.
Astfel, are loc o scadere drastica a biodisponibilitatii calciului, care nu mai poate fi asimilat si depus in masa minerala a oaselor. Ironic, daca stam sa ne gandim, caci majoritatea persoanelor consuma branza din cauza ca vor asmilia mai mult calciu. Pe langa toate acestea, branza topita nu este decat o amestecare a branzeturilor de calitate secundara cu mari cantitati de grasimi.
Sursa: FoodNews.ro

Sunt foarte bune la gust, sunt hranitoare si ofera energie: nu este, asadar, de mirare de ce bananele sunt cele mai consumate fructe pe tot mapamondul. 

Daca tenul vostru este obosit si uscat din cauza poluarii si a produselor de make up pe care le folositi zilnic, va recomand o masca excelenta pe baza de banane ce va actiona asupra pielii iritate si va inmuia tenul.

Pentru a o prepara, aveti nevoie de o jumatate de banana foarte bine coapta, 2 linguriţe de miere, 1 linguriţa de scorţisoara si de cateva picaturi de ulei de masline (cat sa lege compozitia). Curaţati fata, apoi aplicati crema obtinuta si masati cateva minute. Lasati sa acţioneze circa 30 de minute si curatati tenul cu ajutorul unor dischete demachiante inmuiate in apa calduta. Pielea va straluci si va fi mult mai catifelata.

Sursa: ElaCraciun.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Organizezi o petrecere de Sfânta Maria? Nu uita de candy-bar!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri