Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu de la Survivor o caracterizează pe Loredana Chivu: „Este foarte vulgară, așa NU!” EXCLUSIV

Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu de la Survivor o caracterizează pe Loredana Chivu: „Este foarte vulgară, așa NU!” EXCLUSIV

Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu au fost provocați să caracterizeze cele mai cunoscute femei din showbiz-ul românesc.

Foștii concurenți ai show-ului Survivor România, Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu au fost provocați să spună, la minut, ce le trece prin cap atunci când aud numele unor femei celebre din showbiz-ul românesc.

Fără să stea prea mult pe gânduri, cei doi au acceptat provocarea lansată de Thalida Trofin și, cu o sinceritate debordantă, au dat totul din casă.

În lista propusă, s-a regăsit și numele „Loredana Chivu”, reacția celor doi fiind una neașteptată.

Fără menajamente, Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu au caracterizat-o pe Loredana Chivu ca fiind o femeie mult prea extravagantă, vulgară, pe care nu ar prezenta-o niciodată părinților.

Marius a adăugat că nu și-ar dori să o cunoască, întrucât nu îl atrage aspectul ei fizic.

Acesta consideră că focoasa blondă a exagerat cu intervențiile estetice și că look-ul de astăzi al Loredanei nu este pe placul lui.

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”- wowbiz.ro

Citește și: "Cum să te ameţească un om cu o prestanţă bine gândită?". Dorian Popa, atenționat de alte persoane înainte să ”bată palma” cu milionarul din Brașov. Cum l-a făcut Călin Donca să creadă că toate zvonurile sunt false- radioimpuls.ro

Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu de la Survivor o caracterizează pe Loredana Chivu: „Este foarte vulgară, așa NU!” EXCLUSIV

Citeste si: Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu de la Survivor o carcaterizează pe Roxana Ghiță „I-ar sta mai bine dacă s-ar maturiza...” EXCLUSIV

„Nu aș prezenta-o părinților. Este prea mult pentru mine. Este cam extravagantă. Probabil mulți bărbați și-ar dori-o, nu știu dacă pentru toată viața sau doar pentru o noapte...În schimb eu n-aș prezenta-o părinților mei.

Nu sunt dornic de a o cunoaște, e clar că are forme, este sexy, dar nu e ceva ce mă atrage. Știu că sunt adăugate, este extra și de asta nu mă atrage fizic. E prea mult!”, spune Marius Crăciun despre Loredana Chivu.

Citeste si: Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu de la Survivor, despre Elena Marin: „Așa nu! Unui bărbat nu-i place să vadă că o femeie este slabă din punct de vedere psihic! Exclusiv!

Ștefan Ciuculescu: Eu nu mi-aș dori-o. Este foarte vulgară!”

Ștefan Ciuculescu nu s-a ferit să ne spună părerea sa sinceră despre Loredana Chivu. Acesta o consideră extrem de vulgară, motiv pentru care nu și-ar dori-o nici măcar pentru o noapte, după cum chiar el a afirmat.

Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu de la Survivor o caracterizează pe Loredana Chivu: „Este foarte vulgară, așa NU!” EXCLUSIV

„Eu nu mi-aș dori-o.

Este foarte vulgară, nu mă refer doar verbal, este foarte vulgară comportamental, așa NU!”, a adăugat Ștefan.

Citeste si: Andrei Dascălu și Roxana Ghiță s-au despărțit! Războinicul de la Survivor confirmă: ”Dacă ea nu-mi dă atenție, o s-o caut pe alta”Citește și:

Albert Oprea, detalii despre prietenia cu Alin Sălăjean. Războinicul vorbește despre certurile cu Sorin Pușcașu

Cine este NICOLETA NUCĂ. "La momentul potrivit voi purta și rochia de mireasă"

ego.ro Cea mai simplă metodă prin care scapi de praful din casă. Trucul viral care învinge mătura și aspiratorul

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Alin Oprea, motivul real pentru care Tavi Colen nu a fost prezent la nunta sa cu Medana. Artistul a pus capăt speculațiilor: "Am considerat că e mai bine așa"

kanald2.ro „Există filmări” Răsturnare de situație în scandalul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu

kanald.ro Ionuț, reacție fără precedent în Casa iubirii, după ce relația lui cu Bianca a fost pusă din nou la îndoială de către ceilalți concurenți! „Voi vă auziți ce spuneți? Bianca pentru mine este cel mai mare trofeu!”

stirilekanald.ro UPDATE. FOTO/VIDEO. Explozie de proporții în Călimănești. 4 muncitori s-au stins din viață pe loc, după ce magistrala de gaz a sărit în aer. Autoritățile au deschis un dosar penal


Parteneri
Cookies