Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu de la Survivor o caracterizează pe Loredana Chivu: „Este foarte vulgară, așa NU!” EXCLUSIV


Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu au fost provocați să caracterizeze cele mai cunoscute femei din showbiz-ul românesc.


In articol:

Foștii concurenți ai show-ului Survivor România, Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu au fost provocați să spună, la minut, ce le trece prin cap atunci când aud numele unor femei celebre din showbiz-ul românesc.

Fără să stea prea mult pe gânduri, cei doi au acceptat provocarea lansată de Thalida Trofin și, cu o sinceritate debordantă, au dat totul din casă.

În lista propusă, s-a regăsit și numele „Loredana Chivu”, reacția celor doi fiind una neașteptată.

Fără menajamente, Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu au caracterizat-o pe Loredana Chivu ca fiind o femeie mult prea extravagantă, vulgară, pe care nu ar prezenta-o niciodată părinților.

Marius a adăugat că nu și-ar dori să o cunoască, întrucât nu îl atrage aspectul ei fizic.

Acesta consideră că focoasa blondă a exagerat cu intervențiile estetice și că look-ul de astăzi al Loredanei nu este pe placul lui.

Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu de la Survivor o caracterizează pe Loredana Chivu: „Este foarte vulgară, așa NU!” EXCLUSIV

Citeste si: Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu de la Survivor o carcaterizează pe Roxana Ghiță „I-ar sta mai bine dacă s-ar maturiza...” EXCLUSIV

„Nu aș prezenta-o părinților. Este prea mult pentru mine. Este cam extravagantă.

Probabil mulți bărbați și-ar dori-o, nu știu dacă pentru toată viața sau doar pentru o noapte...În schimb eu n-aș prezenta-o părinților mei. Nu sunt dornic de a o cunoaște, e clar că are forme, este sexy, dar nu e ceva ce mă atrage. Știu că sunt adăugate, este extra și de asta nu mă atrage fizic. E prea mult!”, spune Marius Crăciun despre Loredana Chivu.

Citeste si: Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu de la Survivor, despre Elena Marin: „Așa nu! Unui bărbat nu-i place să vadă că o femeie este slabă din punct de vedere psihic! Exclusiv!

Ștefan Ciuculescu: Eu nu mi-aș dori-o. Este foarte vulgară!”

Ștefan Ciuculescu nu s-a ferit să ne spună părerea sa sinceră despre Loredana Chivu. Acesta o consideră extrem de vulgară, motiv pentru care nu și-ar dori-o nici măcar pentru o noapte, după cum chiar el a afirmat.

Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu de la Survivor o caracterizează pe Loredana Chivu: „Este foarte vulgară, așa NU!” EXCLUSIV

„Eu nu mi-aș dori-o. Este foarte vulgară, nu mă refer doar verbal, este foarte vulgară comportamental, așa NU!”, a adăugat Ștefan.

Citeste si: Andrei Dascălu și Roxana Ghiță s-au despărțit! Războinicul de la Survivor confirmă: ”Dacă ea nu-mi dă atenție, o s-o caut pe alta”


Abonează-te pe

Citește și:

Albert Oprea, detalii despre prietenia cu Alin Sălăjean. Războinicul vorbește despre certurile cu Sorin Pușcașu

Alexia Eram, agățată de un bărbat de 50 de ani, în Dubai. Cum a răspuns iubita lui Mario Fresh avansurilor?

Gabriela Cristea l-a prins pe Tavi Clonda cu fosta în parcare la mall : 'Da, eram cu fosta în mașină și…'

Cine este NICOLETA NUCĂ. "La momentul potrivit voi purta și rochia de mireasă"

ANDA ADAM: Cine este, cu ce se ocupă și ce vârstă are noua concurenta de la Bravo, ai Stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment
Știrile Kanal D de la ora 12:00, lider absolut de audiență
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri