Mariana de la Puterea dragostei și-a tăiat părul: „Ia uitați ce și-a făcut...”


Jador a fost șocat de noul ei look.


In articol:

Mariana de la Puterea dragostei a reușit încă din prima zi a competiției să fie o prezență controversată în emisiune și nu a fost un singur concurent care să nu fi fost măcar deranjat de comentariile sau de gesturile sale.

Încă concurenta din Republica Moldova a reușit de fiecare dată să treacă peste răutățile concurenților, orbită de dragostea pe care o are pentru unul dintre ei. De câteva luni, Mariana este îndrăgostită fără scăpare de Jador, căruia nu îi ezită să îi dezvăluie sentimentele sale ori de câte ori are ocazia.

Citeste si: Cât de mare este burtica Siminei de la Puterea dragostei: „Copilul este cu Jador, mai mult ca sigur”

Pentru a-i atrage atenția, Mariana a luat o decizie neașteptată. Fosta Miss și-a tăiat părul, iar acum arată complet diferit față de cum o știau fanii săi.
Mariana de la Puterea dragostei și-a tăiat bretonul și a ținut să le arate tuturor cum arată acum.


De altfel, și Jador le-a arătat fanilor săi isprava Marianei: „bretonul nărăvaș, ia uitați ce și-a făcut”, a scris Jador în dreptul unei imagini cu Mariana în care apare cu noul ei look.

Citeste si: Cât de mare este burtica Siminei de la Puterea dragostei: „Copilul este cu Jador, mai mult ca sigur”

Citeste si: Andreea Mantea, PRIMA imagine cu noul iubit: „Împreună”

Citeste si: Dezvăluiri! Simina de la Puterea dragostei a ales nașul pentru bebelușul său! Surpriză, este un fost concurent din show-ul amoros! Avem toate detaliile

Toţi concurenţii râd de Mariana că e prea slabă şi se îmbracă ciudat, dar uite cât de frumoasă era acum câţiva ani! Nu-ţi vine să crezi că e ea!

Mariana era foarte frumoasă acum câţiva ani! Uite cum arăta!

Tânăra este din Republica Moldova şi a recunoscut faptul că nu a avut o relaţie serioasă până acum, dar a venit cu gânduri serioase de a-şi întâlni marea dragoste în cadrul show-ului matrimonial.

"Eu stiu foarte multe despre bărbaţi!", a spus Mariana.

Încă din prima ediţie a noului sezon "Puterea dragostei", Mariana a intrat în gura concurenţilor. Aceasta a început să fie criticată pentru faptul că şi-a etalat premiile câştigate în cadrul câtorva concursuri de frumuseţe, de-a lungul carierei sale de model. Atât băieţii cât şi fetele au făcut glume pe seama titlurilor Marianei.

Iar situaţia nu s-a schimbat deloc în săptămânile ce au urmat, protagonista noastră fiind într-un război perpetuu cu cei din casă.

Mai mulţi băieţi au râs de silueta Marianei şi de stilul ei vestimentar, dar ce nu ştiu ei este că tânăra era extraordinar de frumoasă în urmă cu câţiva ani, când avea câteva kilograme în plus.


Citește și:

Andreea Tonciu şi Roxana Nemeş, la un pas de bătaie! "Ești o caisă putredă! Nu mai rade ca și cum tu ești o floare între spini!"

Chrissy Teigen a suferit complicații severe ale sarcinii! „Sângerarea nu se oprește”

Deși a părăsit-o pentru Florentina, Livian de la Puterea Dragostei o atacă dur pe Bianca Comănici: „Atâtea amintiri pe care tu…”

Suferință nemărginită pentru Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei: „Am nevoie de voi…”

Sunătoarea, antidepresivul tău natural. Moduri de utilizare!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

După despărțirea de Livian, soarele a strălucit și pe strada ei! Bianca Comănici a făcut cel mai frumos anunț

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri