Marian Drăgulescu și iubita sa, Simona, se pregătesc de nuntă: „Viața e frumoasă”


Celebrul gimnast este pregătit să se căsătorească pentru a treia oară cu femeia cu care se iubește de aproximativ un an. Primele declarații despre nuntă.


In articol:

La doar câteva luni după ce au recunoscut că formează un cuplu și că s-au mutat împreună, Marian Drăgulescu și noua lui iubită sunt pregătiți pentru un nou pas în relația lor.

Celebrul gimnast este pregătit să își ducă iubita la altar, dar și să devină tată pentru a treia oară.

„Ne dorim copii. Bineînţeles că vrem să fim un cuplu şi din punct de vedere legal, să ne căsătorim. Le luăm uşor, nu ne grăbeşte nimeni, nu ne aleargă nimeni. Important este că noi ne simţim bine. Viaţa e frumoasă şi merită trăită. Cred că sportul te învaţă foarte bine acest lucru.

Am avut şi multe ratări, dar am trecut peste. Întotdeauna am încercat să-nvăţ din lucrurile pe care le-am greşit şi să îmbunătăţesc pe viitor”, a mărturisit Marian Drăgulescu la Pro TV.

Marian Drăgulescu și iubita sa s-au mutat la scurt timp după ce s-au îndrăgostit

La finalul anului 2019, la numai câteva luni de la divorțul de Corina Drăgulescu, Marian Drăgulescu a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a recunoscut că iubește din nou. Începutul anului i-a găsit pe cei doi împreună, în aceeași casă. Pandemia de coronavirus le-a prins tare bine lui Marian și Simonei, care au avut ocazia să se cunoască mai bine, mai ales că gimnastul era mai mereu departe de casă, cu antrenamentele.

Marian Drăgulescu și iubita sa, SImona
Marian Drăgulescu și iubita sa, Simona[Sursa foto: Facebook]

V-am spus că pe final de an... lucrurile s-au așezat din toate punctele de vedere, mă simt bine, ne înțelegem, e ok. Noi locuim împreună deja ”, declara Marian Rădulescu, acum câteva zile, în cadrul unui interviu TV.

Larisa Drăgulescu a pierdut sarcina

De cealaltă parte, prima soție, Larisa Drăgulescu, a trecut printr-o adevărată tragedie în urmă cu un an, atunci când a pierdut o sarcină.

 

„Astăzi, 13 Septembrie 2019 și cu luna plină pe cer, am pierdut sarcina și totodată și relația de dragoste cu Ovidiu Mihai! Consider că după un rău care simți că ți-a săgetat sufletul, va urma cu siguranță ceva bun.

Vă rog să nu îmi puneți întrebări mai departe și să îmi respectați intimitatea.

Tocmai de aceea am ales să vă anunț personal ca de fiecare dată nedorind să las false impresii. Mulțumesc”, a scris Larisa Drăgulescu, pe Facebook


Abonează-te pe

Citește și:

Marian Drăgulescu, primele imagini cu noua iubită! Cine e cea care l-a făcut să treacă peste divorț

Dan Bittman, probleme financiare din cauza pandemiei. Artistul se află într-o situație disperată

Larisa Drăgulescu a pierdut sarcina. Anunțul extrem de dureros

Carmen Șerban trece prin momente cumplite. Tatăl său a murit!

Katie Bates și Travis Clark s-au logodit! Ce surpriză i-a pregătit cântărețul iubitei lui?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic luni, 12 aprilie 2021! Află ce zodie primește o veste tragică!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri