Marian Drăgulescu, gimnastul de aur al României, celebritatea invitată în cea de-a doua ediție a show-ului “Tu urmezi!” #Sâmbătă, la ora 20:00, la Kanal D


“Ar trebui să se descurce și să răspundă corect la întrebările mele”

Sâmbătă, de la ora 20:00, la “Tu urmezi!”, unicul show din România în care se stă la coadă la cultură generală și distracție, și care pune preț pe inteligența românilor, o serie de surprize îi vor aștepta atât pe concurenți cât și pe telespectatori! Miza game show-ului este uriașă pentru cei care vor concura, aceștia putând intra în posesia unor premii de sute de mii de lei. Marian Drăgulescu, gimnastul de aur al României, este celebritatea care va păși în platoul emisiunii în cea de-a doua ediție.

Marian Drăgulescu spune care sunt ingredientele succesului în orice domeniu și speră ca în ediția de sâmbătă a emisiunii “Tu urmezi!” să poarte noroc concurentului aflat față în față cu Dan Negru.

“Pentru a reuși, în primul rând, ar trebui să existe pasiune pentru ceea ce vrei să faci; apoi, foarte multă muncă și, nu în ultimul rând, disciplină.

Îmi plac foarte mult concursurile de cultură generală. Sper să port noroc concurentului din platoul <Tu urmezi!>. Nu sunt întrebări foarte dificile, cel puțin pentru cei care care cunosc minimum domeniul sportului. Ar trebui să se descurce și să răspundă corect la întrebările mele ”, spune Marian Drăgulescu.

În ediția precedentă a emisiunii “Tu urmezi!”, Ana Maria, o tânăra concurentă care a uimit cu prezența de spirit și cunoștințele ei, a pornit în rundă finală cu suma de 75.000

de lei, la care s-a adăugat și jackpot-ul de 100.000 de lei, suma totală pusă în joc fiind de 175.000 lei pentru aceasta. În runda finală, tânăra a pierdut la limită, penultima întrebare punând-o în încurcătură. Rămâne de văzut cum se vor descurca concurenții de la “Tu urmezi!”, în cea de-a doua ediție a game show-ului care a scris istorie în televiziunea mondială.

Nu pierdeţi sâmbătă seară, de la 20:00, întâlnirea cu un game show pentru toată familia, unica emisiune în care se stă la coadă la cultură generală, prezentată de Dan Negru, la Kanal D! 


Abonează-te pe

Citește și:

”Legea nu își face cum ar trebui treaba." Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la poliție după ce s-au luat la bătaie

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

„Aceste lucruri acasă sunt imposibil de făcut” Condițiile în care trăiește mama Oanei Roman în azil

Preotul Visarion Alexa a recunoscut că a agresat diferite enoriașe

Ce a decis instanța cu privire la libertatea Elenei Udrea

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Nicoleta Dragne, însărcinată pentru a doua oară
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri