Maria și Marinescu de la Puterea Dragostei s-au despărțit! „Eu cred că avem nevoie de o pauză"


Maria Lungu a decis că este momentul să pună punct relației cu Cristian Marinescu. Ce a declarat concurenta de la Puterea Dragostei?


In articol:

Relația lui Cristian Marinescu cu Maria Lungu a reușit să țină publicul telespectator foarte aproape de show-ul Puterea Dragostei. Carismaticii concurenți au avut parte de împăcări și despărțiri de-a lungul timpului și iată că a venit momentul unei alte certuri.

Maria și Marinescu de la Puterea Dragostei s-au despărțit!

Cea care a decis că este momentul pentru o pauză, a fost Maria, susținând că nu poate avea tot ce își dorește alături de Marinescu, bărbatul cu care spera să aibă o relație de lungă durată.

Chiar dacă nimeni nu se aștepta la o altă despărțire din partea celor doi, iată că momentul culminant a reapărut și relația s-a stricat, din nou.

Maria: „Eu cred că avem nevoie de o pauză’. 

Marinescu: „De ce?’

Citeste si: Mădălina și George de la Puterea dragostei s-au împăcat!

maria si marinescu despartire
Maria Lungu de la Puterea Dragostei a pus punct relației cu Cristian Marinescu[Sursa foto: Instagram Maria Lungu]

Maria: „Pentru că simt că nu faci ce trebuie, simt că te constrâng și vreau să îți ofer libertatea să faci ce vrei tu’.

Marinescu: „Bine, fac ce vreau atunci.

Eu nu sunt vreo jucărie de-a ta, ca să știi’

Maria: „Nici eu.. Vezi ce faci.. Atunci ne despărțim!’

De-a lungul relației celor doi, au apărut speculații cum că ambii concurenți ar fi căutat faimă și atenție, fără a avea un motiv clar pentru care sunt împreună.

Cristian Marinescu a primit o scrisoare de la o fostă iubită, în care se arăta întreaga îngrijorare pentru modul cum se poartă acesta cu o femeie și ce își dorește cu adevărat.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, momente dificile din cauza problemelor de sănătate: „Nu poate fi vindecată de niciun tratament”

"Dragă Marinescu, am tendința să cred în oameni, mi-aș fi dorit un bărbat adevărat lângă mine, care să mă protejeze, dar nu doar în fața camerelor. Da, am fost naivă, chiar am crezut în tine, știu sigur că te-ai uitat la wowbiz pentru că ți-a fost frică de declarațiile mele și că voi spune adevărul.

Am fost categorică în privința lui Seba, am spus că s-a ridicat un zid între noi în momentul în care m-a dezamăgit.

Trist este că am realizat că Seba era doar învățăcelul, iar tu ești profesorul. Probabil că ești și mult mai experimentat și ți-ai dat seama că vei avea de câștigat de pe urma mea. Pentru că acesta este adevărul. Tu ai avut un scop, dar ce să crezi, ghinion! La fel ca și mine, ceilalți încep să îți descopere adevărata ta față. 

marinescu si maria puterea dragostei
Marinescu și Maria de la Puterea Dragostei și-au spus cuvinte dureroase [Sursa foto: Instagram Cristian Marinescu]

Mi-ai lăsat un gust amar și din momentul acesta nu vreau să mai avem nicio legătură, iar numele noastre nu vreau să mai fie alăturate. Îți aduci aminte când îmi spuneai că ai anumite nevoi și mă chemai la tine? Nu sunt genul acela de fată. Am tot sperat că nu m-am înșelat în privința ta, dar uite că, pas cu pas, mi-ai arătat adevărata ta față. Baftă să iei banii, poate sunt importanți pentru tine.

Eu îmi doresc cu totul altceva, un bărbat adevărat, fără interese ascunse și, ce crezi, poate l-am găsit. Adio!”, se arată în scrisoarea trimită de Andreea către Cristian Marinescu.


Abonează-te pe

Citește și:

Viviana Sposub și George Burcea vor deveni părinți?! „Emoțiile de azi-dimineață”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Ce concurent a fost dat afară din emisiune chiar de Cristina Mihaela? „Ieși afară, ieși!”

Cine a fost Regina Maria a României. „Începând de la vârsta de treisprezece ani, întotdeauna vreun bărbat sau băiat era îndrăgostit de mine!"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Video
Cine este Damian Drăghici. „Băutura pentru mine era un instrument prin care puteam să devin foarte dezinvolt”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri