Maria Ilioiu schimbare RADICALĂ de look! „Buze exagerate...”

Maria Ilioiu schimabre RADICALĂ de look! Și-a topit acidul hialuronic.
Maria Ilioiu schimabre RADICALĂ de look! Și-a topit acidul hialuronic.

Concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities” și-a modificat, în urma sugestiilor fanilor săi, aspectul! Aceasta a urmat procedura de topire a acidului hialuronic din buze, iar urmăritorii săi de pe Instagram au reacționat imediat.

Frumoasa Maria Ilioiu care a ispitit toți bărbații, acum a decis „să se cumințească” și a făcut o schimbare radicală de look. De foarte multe ori, fanii acesteia au criticat-o aspru pentru buzele voluptoase, obținute în urma injectării excesive cu acid hialuronic. Recent, după valul de critici, concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities”, a deciss să țină cont de opiniile fanilor săi și a postat pe Instagram un selfie cu noua sa înfățișare, obținută cu ajutorul procedurii care topește acidul hialuronic.

Maria Ilioiu schimabre RADICALĂ de look! Și-a topit acidul hialuronic.
Maria Ilioiu schimabre RADICALĂ de look! Și-a topit acidul hialuronic.

Citeste si: Maria Ilioiu de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, înainte să se opereze! Uite cum arăta!

Maria Ilioiu- o vedetă care își ascultă fanii

„Bună, dragii mei! Știu că mulți dintre voi mi-ați scris până n ude mult legat de buzele mele... Așaar, am luat decizia să urmez procedura de topire a acidului hialuronic din buze, pentru că, da, vă ascult întotdeauna și iau orice mesaj de la voi ca pe o critică constructivă.

Acesta este noul meu look. Aștept părerile voastre și vă mulțumesc pentru susținere și pentru că îmi sunteți alături și în momentele grele.” a declarat pe Instagram frumoasa Maria Ilioiu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Maria Ilioiu, declarație șocantă după ce a văzut cum arată la tv! ”Sunt foarte exagerată” A luat decizia definitivă

Fanii săi au reacționat foarte rapid, iar comentariile au curs la postarea de pe Instagram-ul persoanei publice, toți admiratorii săi felicitând-o pentru alegerea făcută. „Mult mai bine, acele buze exagerate nu dădeau credibilitate inteligenței tale.” A comentat o tânără, în timp ce o altă doamnă a apreciat naturalețea pe care Maria Ilioiu o manifestă în urma schimbării de look: „Bravoooo!!! Arăți fantastic așa! Ce-i mult strică! Să nu le mai mutilezi niciodată...

ai tot ce-ți trebuie de la mama natură!”

 

În pauza de la filmările emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, Maria a „dat o fugă” până la Milano pentru a face shopping!

Citeste si: Schimb de replici dure la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Maria Ilioiu așteaptă scuze de la Andreea Tonciu: ”Eu îți dau două vorbe și te distrug!”

Decizia de micșorare a buzelor a venit imediat după ce Maria Ilioiu a venit din Milano, unde a făcut o scurtă excursie alături de iubitul său. Recent, focoasa roșcată a plecat preț de câteva zile la Milano, una dintre capitalele modei, pentru a face cumpărături. Aceasta și-a mărit garderoba, iar piesele achiziționate vor putea fi văzute în competiția pentru cea mai stilată celebritate din România.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Schimb de replici dure la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Maria Ilioiu așteaptă scuze de la Andreea Tonciu: ”Eu îți dau două vorbe și te distrug!”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Andreea Tonciu și Maria Ilioiu de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, război total! Replici dure între cele două și în mediul online

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies