Maria Ilioiu schimbare RADICALĂ de look! „Buze exagerate...”

Maria Ilioiu schimabre RADICALĂ de look! Și-a topit acidul hialuronic.
Maria Ilioiu schimabre RADICALĂ de look! Și-a topit acidul hialuronic.

Concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities” și-a modificat, în urma sugestiilor fanilor săi, aspectul! Aceasta a urmat procedura de topire a acidului hialuronic din buze, iar urmăritorii săi de pe Instagram au reacționat imediat.

Frumoasa Maria Ilioiu care a ispitit toți bărbații, acum a decis „să se cumințească” și a făcut o schimbare radicală de look. De foarte multe ori, fanii acesteia au criticat-o aspru pentru buzele voluptoase, obținute în urma injectării excesive cu acid hialuronic. Recent, după valul de critici, concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities”, a deciss să țină cont de opiniile fanilor săi și a postat pe Instagram un selfie cu noua sa înfățișare, obținută cu ajutorul procedurii care topește acidul hialuronic.

Maria Ilioiu schimabre RADICALĂ de look! Și-a topit acidul hialuronic.
Maria Ilioiu schimabre RADICALĂ de look! Și-a topit acidul hialuronic.

Citeste si: Maria Ilioiu de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, înainte să se opereze! Uite cum arăta!

Maria Ilioiu- o vedetă care își ascultă fanii

„Bună, dragii mei! Știu că mulți dintre voi mi-ați scris până n ude mult legat de buzele mele... Așaar, am luat decizia să urmez procedura de topire a acidului hialuronic din buze, pentru că, da, vă ascult întotdeauna și iau orice mesaj de la voi ca pe o critică constructivă.

Acesta este noul meu look. Aștept părerile voastre și vă mulțumesc pentru susținere și pentru că îmi sunteți alături și în momentele grele.” a declarat pe Instagram frumoasa Maria Ilioiu.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Maria Ilioiu, declarație șocantă după ce a văzut cum arată la tv! ”Sunt foarte exagerată” A luat decizia definitivă

Fanii săi au reacționat foarte rapid, iar comentariile au curs la postarea de pe Instagram-ul persoanei publice, toți admiratorii săi felicitând-o pentru alegerea făcută. „Mult mai bine, acele buze exagerate nu dădeau credibilitate inteligenței tale.” A comentat o tânără, în timp ce o altă doamnă a apreciat naturalețea pe care Maria Ilioiu o manifestă în urma schimbării de look: „Bravoooo!!! Arăți fantastic așa! Ce-i mult strică! Să nu le mai mutilezi niciodată...

ai tot ce-ți trebuie de la mama natură!”

 

În pauza de la filmările emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, Maria a „dat o fugă” până la Milano pentru a face shopping!

Citeste si: Schimb de replici dure la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Maria Ilioiu așteaptă scuze de la Andreea Tonciu: ”Eu îți dau două vorbe și te distrug!”

Decizia de micșorare a buzelor a venit imediat după ce Maria Ilioiu a venit din Milano, unde a făcut o scurtă excursie alături de iubitul său. Recent, focoasa roșcată a plecat preț de câteva zile la Milano, una dintre capitalele modei, pentru a face cumpărături. Aceasta și-a mărit garderoba, iar piesele achiziționate vor putea fi văzute în competiția pentru cea mai stilată celebritate din România.Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Schimb de replici dure la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Maria Ilioiu așteaptă scuze de la Andreea Tonciu: ”Eu îți dau două vorbe și te distrug!”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies