Maria Ilioiu schimbare RADICALĂ de look! „Buze exagerate...”


Concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities” și-a modificat, în urma sugestiilor fanilor săi, aspectul! Aceasta a urmat procedura de topire a acidului hialuronic din buze, iar urmăritorii săi de pe Instagram au reacționat imediat.


In articol:

Frumoasa Maria Ilioiu care a ispitit toți bărbații, acum a decis „să se cumințească” și a făcut o schimbare radicală de look. De foarte multe ori, fanii acesteia au criticat-o aspru pentru buzele voluptoase, obținute în urma injectării excesive cu acid hialuronic. Recent, după valul de critici, concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities”, a deciss să țină cont de opiniile fanilor săi și a postat pe Instagram un selfie cu noua sa înfățișare, obținută cu ajutorul procedurii care topește acidul hialuronic.

Maria Ilioiu schimabre RADICALĂ de look! Și-a topit acidul hialuronic.

Citeste si: Maria Ilioiu de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, înainte să se opereze! Uite cum arăta!

Maria Ilioiu- o vedetă care își ascultă fanii

„Bună, dragii mei! Știu că mulți dintre voi mi-ați scris până n ude mult legat de buzele mele... Așaar, am luat decizia să urmez procedura de topire a acidului hialuronic din buze, pentru că, da, vă ascult întotdeauna și iau orice mesaj de la voi ca pe o critică constructivă. Acesta este noul meu look. Aștept părerile voastre și vă mulțumesc pentru susținere și pentru că îmi sunteți alături și în momentele grele.” a declarat pe Instagram frumoasa Maria Ilioiu.

Citeste si: Maria Ilioiu, declarație șocantă după ce a văzut cum arată la tv! ”Sunt foarte exagerată” A luat decizia definitivă

Fanii săi au reacționat foarte rapid, iar comentariile au curs la postarea de pe Instagram-ul persoanei publice, toți admiratorii săi felicitând-o pentru alegerea făcută. „Mult mai bine, acele buze exagerate nu dădeau credibilitate inteligenței tale.” A comentat o tânără, în timp ce o altă doamnă a apreciat naturalețea pe care Maria Ilioiu o manifestă în urma schimbării de look: „Bravoooo!!! Arăți fantastic așa! Ce-i mult strică! Să nu le mai mutilezi niciodată... ai tot ce-ți trebuie de la mama natură!”

 

În pauza de la filmările emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, Maria a „dat o fugă” până la Milano pentru a face shopping!

Citeste si: Schimb de replici dure la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Maria Ilioiu așteaptă scuze de la Andreea Tonciu: ”Eu îți dau două vorbe și te distrug!”

Decizia de micșorare a buzelor a venit imediat după ce Maria Ilioiu a venit din Milano, unde a făcut o scurtă excursie alături de iubitul său. Recent, focoasa roșcată a plecat preț de câteva zile la Milano, una dintre capitalele modei, pentru a face cumpărături. Aceasta și-a mărit garderoba, iar piesele achiziționate vor putea fi văzute în competiția pentru cea mai stilată celebritate din România.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Ela Crăciun, la urgență cu fiica ei pe timp de pandemie! "Dureri foarte mari"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri