Maria Ghiorghiu, nouă profeție: „Aceasta mână ieșită din pământ ține în palma sa un Cer de foc”


Maria Ghiorghiu, nouă profeție despre pământ. Ce i-a apărut la prima oră femeii care a văzut incendiul din Colectiv și pandemia de coronavirus.

Maria Ghiorghiu, femeia care a făcut mai multe preziceri în ultimele ani care s-au adeverit, inclusiv incendiul de la Colectiv, a făcut o nouă profeție îngrijorătoare.

Femeii i s-a arătat în vis o imagine care a înfricoșat-o, precum și un mesaj impresionant pe care l-a împărtășit pe blog cititorilor săi.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, profeție înfricoșătoare: „Oamenii încep a țipa și a se agita foarte tare...”

„8 Iulie 2020,ora 5,18 !

Dragii mei,

În aceasta dimineată, m-a trezit un glas care spune așa: „Asa precum noi respirăm, așa respiră și pământul, se surpă!

Clipă în care am în faţa ochilor inchisi o imagine cu pământul care respira pur și simplu; așa precum și noi respirăm adânc. În timp ce vedeam cum pământul respira (ofta), brusc văd cum se surpă mijlocul unei strazi. Se făcuse o groapă mare și adâncă, exact în mijlocul străzii.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, despre coronavirus: "În trei luni se va descoperi tratamentul"

Apoi, aud glas care spune așa: "Ca o oră de rugăciune! Circa o oră de rugăciune!" Şi văd o Mână dreapta ce avea pe ea un veșmânt grena, Mâna ce iese din pământ la suprafață.

Maria Ghiorghiu, nouă profeție despre Pământ

Aceasta mână ieșită din pământ ține în palma sa un Cer de foc roșu precum jarul din soba încinsă.

Dragii mei, așa precum vedem cu toții Cerul albastru de deasupra noastră, tot la fel vedeam eu Cerul de foc scos de acea mână din inima pământului.

Prieteni dragi, s-au schimbat vremurile, s-au schimbat și oamenii, s-a schimbat și clima și iată cum vom fi cu toții martori la toate aceste schimbări.

Să ne rugăm Bunului Dumnezeu și Maicii Domnului, ca să putem face faţă la toate aceste schimbări care sunt și la toate câte ne mai așteaptă de aici înainte. Cu dragoste,Maria.”, a anunțat Maria Ghiorghiu pe blogul său, acolo unde își așterne zilnic gândurile.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

N-o sa-ti vina sa crezi care este locul preferat al lui Engin Hepileri, temutul Uygar, din “Dragoste si secrete”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri