Maria Dragomiroiu, îndrăgita interpretă de muzică populară, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”


Maria Dragomiroiu, una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară din România, cu o voce și o imagine inconfundabile, vine duminica aceasta, de la 22:30, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, pentru a se dezvălui publicului telespectator.

În 1977, după 7 ani de muncă și perseverență, Maria Dragomiroiu câștiga concursul “Floarea din grădină”, trofeul care avea să-i  deschidă o adevărată călătorie a succesului. În cei peste 40 de ani de carieră a lansat 23 de albume și a obținut Discul de Aur pentru vânzările record ale albumului “Cântecul și dragostea”.  Anual, efectuează un turneu pe pământ American, bucurându-i cu muzică plină de sensibilitate pe românii plecați din țara lor natală.

Maria Dragomiroiu a avut o viață tumultuoasă, despre care va vorbi cu generozitate, față în față cu Denise Rifai.  Artista are 2 copii, 4 nepoți și este căsătorită cu impresarul său, Bebe Mihu.

Este vocea tot ce aveți mai scump?”, “Cum a devenit părul lung marca Mariei Dragomiroiu?”, “De câte ori nu ați avut nici măcar bani de pâine?”, “Cum ați învățat să trăiți cu frica?”, “De ce nu ați avut curajul să divorțați de primul soț?”, “Când a început mama să vă iubească?”, “Când a început Dumnezeu să vă audă rugăciunile?”  sunt doar cateva dintre cele 40 de întrebări adresate Mariei Dragomiroiu în ediția de duminică a emisiunii moderate de Denise Rifai, la Kanal D!

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul lunii octombrie 2022. O zodie are parte de iubirea vietii sale

Celebra bucătăreasă Gina Bradea este internată la Institutul Oncologic din Cluj.Urmăritorii sunt îndemnați să se roage pentru ea

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

3 Aplicații de dating pentru Android și iOS, alternative la Tinder

Cum să-ți protejezi părul de temperaturile ridicate

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri