Maria Ciobanu și Ion Dolănescu au avut parte de o iubire neîmplinită. Motivul pentru care artistul nu s-a putut căsători cu cea pe care o iubea


Ion Dolănescu și Maria Ciobanu au fost împreună o perioadă lungă de timp, dar el nu a putut niciodată să se căsătorească cu cea pe care a iubit-o. Artistul a ascuns ani de zile o suferință puternică.


In articol:

Ion Dolănescu și Maria Ciobanu, mama primul său băiat, Ionuț Dolănescu au avut o iubire ca în filme, care a durat ani de zile, dar din păcate, povestea lor de dragoste a fost una complicată.

Cei doi s-au cunoscut când erau căsătoriți cu altcineva, iar celebrul artist nu s-a putut căsători niciodată legal cu aleasa inimii lui.

Maria Ciobanu și Ion Dolănescu au avut parte de o iubire neîmplinită

În acele momente, el era forma o relație cu o femeie mai mare decât el cu 20 de ani pentru a beneficia de buletin în București. Cu toate că el a iubit-o mereu pe Maria Ciobanu, el a refuzat să divorțeze de Iustina Băluțeanu.

În anul 1971 Ion Dolănescu s-a cununat religios cu Maria Ciobanu, chiar dacă erau căsătoriți cu altcineva la starea civilă. Dragoș Dolănescu, fiul cel mic al regretatului artist, a povestit prin câte a trecut tatăl său și cât de marcat a fost de faptul că nu s-a putut bucura cu adevărat de cea pe care o purta în suflet.

„Tata a rămas văduv.

Eu nu mai știu exact când a murit Iustina Băluțeanu, dar tata întotdeauna a vorbit foarte frumos de ea. L-a ajutat mult de tot. Spunea că e o doamnă. S-a căsătorit cu ea pentru buletinul de București. În acea perioadă, în comunism, buletinul de București se obținea greu pentru cei care veneau din afara lui. Tata nu a divorțat de Iustina, care era mai mare ca el cu 20 de ani”, a declarat Dragoș Dolănescu, fiul cel mic al lui Ion Dolănescu.

Maria Ciobanu și Ion Dolănescu au avut parte de o iubire neîmplinită

Maria Ciobanu și Ion Dolănescu au avut parte de o iubire neîmplinită

[Sursa foto: Facebook]

Ce a mai declarat Dragoș Dolănescu despre tatăl lui

Dragoș Dolănescu a mai spus că tatăl său era căsătorit cu Iustina, iar Maria era căsătorită cu tatăl Cameliei, cel de-al doilea copil al domniei sale.

„El nu a putut să se căsătorească cu Maria Ciobanu, atunci când au făcut nuntă. Tata era căsătorit cu Iustina, iar Maria era căsătorită cu tatăl Cameliei, cel de-al doilea copil al domniei sale. Și tot de aceea, Ionuț când s-a născut avea numele de Burnea. Ionuț Burnea, nu Dolănescu. Și tatăl meu a trebuit să-l dea în judecată pe fluierașul Burnea de la Ansamblul Ciocârlia, ca Ionuț să îi poată purta numele”, a declarat Dragoș Dolănescu.

Ion Dolănescu nu a avut o relație doar cu Maria Ciobanu, ci și cu o femeie din Costa Rica, studentă la Medicină, în Cluj. Ea s-a stabilit în București pentru artist și l-a născut pe Dragos Dolănescu.

Maria Ciobanu și Ion Dolănescu au avut parte de o iubire neîmplinită

Maria Ciobanu și Ion Dolănescu au avut parte de o iubire neîmplinită

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe

Citește și:

“Să te ierte cel de Sus, pentru cât rău ai adus.” Frații Dolănescu, din nou într-un scandal monstru. De la ce a pornit totul

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

Ce părere are Dragoș Dolănescu despre averea Mariei Ciobanu

Cine este CONSTANTIN ENCEANU. „Îmi amintesc când mi-a luat mama primul pulover de lâniţă.... era cu trei numere mai mari”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Mirela Retegan. „Sunt o minune a lui Dumnezeu!”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri